Citace Původně odeslal check Zobrazit příspěvek
ja osobne bych prisetril a koupil S-M/PVA (samsunga)
No tak tuhle reakci jsem přesně nechtěl slyšet. Neber to pls osobně, ale myslím, že cenová kategorie je vybranými produkty docela daná a rád bych, kdybyste ji v rámci návrhů respektovali.

Rád bych totiž už konečně nějaký LCD koupil a jsem si jist, že když bych přišetřil na S-M/PVA, tak by se zase objevil nějaký chytrák, co by řekl - šetři, počkej si a kup 19ku místo 17ky

Jinak co se týče barev, žádnej extra citlivka nejsem. Spíš mi jde o jas a kontrast, na to jsem citlivej dost, ale o barvičky ani tolik nejde... Přítelkyně tvrdí, že co do barev, jsem typickej chlap, nějaká kaštanová , meruňková a podobný chujoviny... To jde zcela mimo mě

Jinak kupovaný LCD si hodlám nechat v CzC předvést (po ICQ to mám od prodejce předběžně potvrzeno, že to není problém.)

Takže tedy toho Benqa, jo? Mě se osobně ten ASUS taky moc designově nelíbí.. Jinak cenovou kategorii jsem ochoten akceptovat tak do 6000 vč. DPH, takže kdyby měl někdo v rámci této částky výrazně lepší návrh, jsem ochoten o něm samozřejmě uvažovat a předem za něj děkuji!