Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní Re: Skodik

Ja som na tom podobne ako Fox...

Prva mi pride uplne onicom - vlavo prazdne, velke telo (brucho) mala hlava, divny pohlad, gauc jej splyva s nohavicami - na prvy pohlad som si myslel, ze ake hrube nohy to ma

Druha je naopak super - skoda, ze nie je rozmazane pozadie a ze ta ruka nie je prekryta cela. Ale paci sa mi aj tak dost.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Diky vsem za komentare, obvzlaste Pit se hezky rozepsal, diky fakt!

Jinak ta prvni, ta se mi taky uz moc nezda, byla to prvni fotka, co jsem mel upravenou, tak proto jsem ji takhle dal a pak jsem dal 3. protoze ta se mi taky moc libi.. U te prvni se mi zda takovej divnej vyraz hlavne a pak divne vlasy. Tak jsem si to hezky zhodnotil
    ---------------

No pridam asi uz zbytek at to tady nekouskuju Urcite se Vam lepe vybira ze serie fotek, nez neco rikat k jedne, takze takhle.

Klara (2)

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

Klara (4)

Klara (5)

Klara (6)

Tedy diky za komentare a doufam, ze to rozdejchate Kdyztak vyberte aspon nejlepsi a nejhorsi a k tomu nejakej duvod apod, jeste jednou moc diky! Skodik
    Naposledy upravil Skodik; 15.10.2006 v 00:39.

no tak pro me je to asi takhle ...

3 je rozhodne nejlepsi ... fakt jsem tim pohledem fascinovanej

1,4 mi nesedi ten uhel zaberu obliceje

2 me nesedi tim, jak je sejdrem ... mam porad pocit, ze mam nakrivo monitor
    5 mi prijde vyrazove/pocitove o nicem (neber to spatne, jen proste ve srovnani s trojkou tomu neco malo (teda spis hodne) chybi) a mozna trosku umelej vyraz...
    6 nevim, tu nejak nedokazu posoudit ... taky me moc nezaujala ... ale prvni ceho jsem si vsim, byla ruka, ktera mi prisla, ze ma 6 prstu ... (po prepocitani jsem zjistil ze jich je vazne jen 5) ...

(joo a ber me s rezervou, lip to neumim)
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Koukam, že tě technika opravdu posunula o kus dál. Moc se mi tvoje fotky líbí.

3 - opravdu peknej vyraz. Moc se mi líbí. Zdá se mi ale trochu malé tělo, ale vůbec mi to nevadí

4 - tu kompozici už jsem někde viděl (hlavně nechtěj vědět kde - Nevim) a napodobils ji pro mě moc pěkně.

2 - taky se mi líbí výraz, ale asi je opravdu už moc na šikmé polše.

Ostatní také pěkné...
    Naposledy upravil Camillek; 15.10.2006 v 00:42.
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

nejsem zadnej portretovej odbornik, ale z pohledu laika: 4ka bych rekl moc stinu dole, 6 moc ostre stiny, a otocil bych vice hlavu, aby i druha cast tvare byla trochu vic oscvicena (ale to navazuje na ty ostre stiny), stim pozadim to tu uz padlo , fotky jsou to moc pekny... nejvic se mi libi 5 a 3
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Hezké, hlavně kombinace barev se mi líbí. Vybral bych si druhou a poslední, byť ta poslední není zpracováním úplně dokonalá, tak speciálně k té druhé mám výhradu - tolik důležité oči vypadají jako skleněnky a mám zato, že to je přehnaným PP.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Fox, taky paradne plny komentar, diky, tohle moc ocenim!

Camillek, jo no, ta technika to je uzasny, ty fotky na minulem invexu, to jsem si ani neskrtal a to doslova. Jinak tu 4rku je mozny, ze nekde byla, ale opravdu nevim, me to takhle prislo jako napad a tak jsem to tak vyfotil, ale ze bych to okopiroval to ne, mozna ze jsem to nekde videl a v podvedomi to tak cvakl. A za komenty taky diky

Vinc, ten stin u 4ky je dany tim ze je to focene relativne z blizka na sirokac, takze jsem byl docela blizko i svetel. Ovsem prave me se tam ten stin libi, protoze to neni takove sterilni, ta cast kde je stin vlastne ani neni dulezita, takze tak vynika vic oblicej. Vseobecne ty stiny se mi libi, protoze tohodle clovek bez svetel tezko dosahne, ale muzes se tesit, pristi fotky budou vyrazne vice rovnomerne osvetlene. To asi muj nazor k tomu, ale diky!

Jan555, diky. Co se ti konkretne nezda na zpracovani te posledni? Jinak s tim PP mas pravdu, prehanim to, me se tohle strasne libi ta ostrost a tak je to misty az preostrene Snad me to zase prejde, jako jsem jednu dobu uletaval na BW

Zaverem, diky za komentare, je videt ze se prevazne libi 3 a pak je to docela vyrovnane a ta upne prvni je takova slabsi. S tim naprosto souhlasim.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání