Posledni dobou me pc stvalo ze se zacina sekat pri tech nejnemoznejsich cinostech jako je treba obycejne pousteni filmu nebo nacitani her, nebo dokonce i instalace mi trvaly silene dlouho. Vim ze predtim to jelo vse bez problemu. Zkousel jsem to vyresit odinstalaci par vizualnich doplnku ale to nepomohlo, tak jsem hodil i dukladny test antiviru po restartu systemu, kdyby nahodou se mi tam nejaky dostal. Kdyz jsem se vratil bratr mi jen rekl ze to ohlasilo chybu.
Ted jsem to vyzkousel, a.:
1. pokus mi najel vyber jestli chci spustit pc v nouzovem rezimu a pak scandisk, dal uz se to nehlo. po 2. vyber nouzoveho rezimu a nacitani winXP a dal nic. Pak uz mi to jen psalo:
Chyba disku
Restartujte libovolnou klavesou
stisknu a
Boot Failed
Rebootand select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device
Press any key when ready
Vsechny pokusy byly doprovazeny neustalym vypinanim a zapinanim hdd, to bylo dost slysitelne. (vzdy takove cvaknuti jak se zabrzdi a pak vzrustajici fuiii jak se rozjede)
Mam hdd Seagate80Gb 7200ot 8MB, (klasicke napajeci a IDE datove rozhrani)
Prosim poradte mi jestli nekdo nebudete vedet co by mohlo byt problemem. (a doufam ze mi hadr neodesel).
Zitra jeste zkusim prekontrolovat kontakty od zdroje ale to by mely byt v poradku, dnes uz je na to pozde.
![]()