Tak, som sundal IHS na mojom A64 2800+ 754 Clawhammer Najprv som so ziletkou nevedel jaksik podobrat miesto mezdi IHS a CPU PCB, takze PCB procaka nie je 100% cista, ale to ma tak najmenej sere... Ako ochranu pred poskodenim jadra pouzijem "coopershim" z mrtveho jadra Radeona (nejaka 9500/9700 to bola),

Z radeona som to dal dole v pohode so ziletkou bez poskodenia, to lepidlo bolo uz dost prepecene Z procaka ked som to uz chytil medzi IHS a CPU PCB tak to islo v pohode, jednu stranu som ani nerezal, a druhu stranu len do polovicky, potom som to nahol a tahal IHS hore... Pri rezani som mal CPU v doske, nech to mozem lepsie chytit a nedorezem sa (hlavne kvoli tomu, ze CPU uz nejake tie nozicky chybaju ) Ten coppershim tam sedi akurat - vyska jadier je rovnaka (Cel 600, Radeon GPU, A64...), takze tam kvapnem kvapku sekundaku na kazdu stranu a bude Athlon isiel na default najviac na 2GHz stable, viac nedal na default vcore, uvidime ci mi to daco pomoze, mam vodu... Fotky a pripadne info dodam behom zajtrajska