Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Resetuje vám GF7600GS AGP PC ? odpojte přídavné napájení

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Resetuje vám GF7600GS AGP PC ? odpojte přídavné napájení

Citace Původně odeslal MaTTo S Zobrazit příspěvek
    Aha cize pri kazdom spusteni 3D aplikacie a niecoho narocnejsieho musim predtym vypnut PC pripojit pridavne napajanie a spustit si tu aplikaciu ktora sa mi ajtak zasekne lebo mam to napajanie pripojene ... no rada nad zlato , naco si kupujete vobec produkty MSI mal som odnich , webkameru , grafiku , dosku ... nic z toho nefungovalo korektne hlavne grafika nie
    Asi jsi to špatně pochopil, odpojit a nechat odpojené, tzn. nikdy nepřipojovat ani v 2D ani ve 3D.
    Mě to problém 100%ně vyřešilo a dál to neřeším pokud to bude fungovat spolehlivě i nadále.
    BTW: já mám od MSI už několikátý produkt a vždy mi makaly bez problémů.
    Gigabyte EP45-UD3, Intel E2180@3,15GHz, CoolerMaster GeminII S, MSI GF 9800GT/512 Zilent, 2x2048MB DDR2 800 Geil Black Dragon, Seagate 80GB SATA, Seagate 400GB SATA2, DVD+/-RW LG GH22LS30, Netgear WG311EE, Leadtek VC100XP, Enermax PRO82+ 425W, Sharkoon Rebel9 Value edition, 2x Noiseblocker XL1, Win XP Pro SP3, Samsung 2032BW

tak to je haluz asi maju zle vyriesene napajanie. zrejem vada 1 suciastky. ja som skusil odpojit na mojej 7600 od Inno 3D ale hned vo win mi vypisala ze potrebuje napajanie.

Member
    Vliv
    255

Citace Původně odeslal klb Zobrazit příspěvek
    tak to je haluz asi maju zle vyriesene napajanie. zrejem vada 1 suciastky. ja som skusil odpojit na mojej 7600 od Inno 3D ale hned vo win mi vypisala ze potrebuje napajanie.
    Prave na toto som narazal a reagoval som na tuto vetu :: V případě že grafika ke svému běhu přídavné napájení potřebuje ovladače si o jeho připojení ve Win řeknou. ,
    t.j. z toho by som povedal ze ked grafiku zatazim narocnym 3D a nebude mat pripojene pridavne napajanie tak to AGP slot nema sancu utiahnut !! Tak preto je obvykle ked aj ja som zabudol dakedy tam vrazit pridavne napajanie este do 6600GT AGP tak hned vo windowse to uz hadzalo tabulky ze ho chce . A ak som tie tabulky ignoroval chvilu tak mi grafiku podtaktovalo takze bez pridavneho napajania nieje idealny stav grafickej , a tiez neviem naco ty cakas , dali ti radu ktora sice zabrala ale tvoj problem to nieje ,hod to na reklamacku a napis pri pripojenom pridavnom napeti blbne graficka a musia ti dat novu je to cisto problem MSI jak ja tu znacku nemusim ... v priebehu tyzdna som mal odnich tretiu vymenenu TV kartu a az ta fungovala ,z doskou to bolo podobne sice ta zdechla po roku ale ajtak bezdovodne v kancli netaktovana ...
    MB: ABIT NV8 nForce4-4x , RAM: 2x KINGSTON 512 MB CL2,5 PC400 , CPU: SEMPRON 2800+ @2450Mhz 256 KB cache 64 bit. , GK: GAINWARD 6600 GT 128 MB GDDR3 PCIe , LCD: PHILIPS 190S, HDD: SEAGATE 7200.10 320GB 16MB cache , KB: MICROSOFT WIRELESS Keyboard + Mouse model: T20-00036 ,DVD-RW: NEC 4550A , TV: LEADTEK WinFast 2000TV EXPERT, zdroj : FORTRON 350W GLN Green Power

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. problem - siet (3 PC)
    Založil cLiVe v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.03.2006, 08:54
  2. Přídavné napájení
    Založil Sam9999 v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 01.04.2005, 23:47

Pravidla přispívání