Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: ako ulozit nastavenie svetlosti pre videa v ATI drivers?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: ako ulozit nastavenie svetlosti pre videa v ATI drivers?

Citace Původně odeslal PiT Zobrazit příspěvek
    Tak ma napadlo... Aku verziu Windozov vlastne pouzivas?
    winxpsp2. skusal som aj s update, ale aj bez update. ale to je uz jedno, nemozem skusat dlasie napady, kartu uz ako keby som nemal.
    u kamosa co ma rozhodeny(urcite ho nema taky cistucky ako ja) win som skusal gf7600gs pci-e a gamma mu isla uplne normalne. ale ja si myslim ze som mal urcite vsetko OK(ved som predsa instaloval x krat novy win-vzdy ked mi nieco nesedi robim novu instalaciu, ked aj pri kazdom ovladaci co vyskusam. mozem kludne povedat ze som min. robil 2x tolko instalacii(ci uz s upravenym services.msc, alebo bez) kolko je ovladacov pre tu kartu), lebo brightnes a contrast mi fungoval tak ako ma, ale ta GAMMA sa vzdy stratila aj ked to posuvatko(ci ako to mam nazvat) ostalo vzdy na svojom mieste a az ked som sa ho znova dotkol a trocha postrcil tak sa ta gamma prejavila.

p.s.
    kludne mozte zmazat vsetky moje prispevky(fakt mi to je jedno-aj tak uz ATInu nemam), ved ostatnych to nezaujima, alebo o tom nevedia, alebo kedze nastavenie ovladacov je pre nich tabu, tak svetlost videi nastavaju priamo na monitore(ako som sa pred chvilou dozvedel od jedneho mudraka na ICQ) a vypaluju si tym zbytocne obrazovku, nehovoriac o tom ze cely win maju zbytocne presvetleny.
    a niektory ani nemaju potuchy ze HW akceleracia videa funguje a dalsi su "inteligentny" si ju sprovozovat, tak radsej zamudruju ze im to netreba(nech by som mal akokolvek silny cpu, vzdy sa vyplati HW akceleracia videa-samozrejme zvierata to nechapu)
    Naposledy upravil pepee; 13.10.2006 v 01:55.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Ako nastaviť proxy u WMP10 pre mms
    Založil jako v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 20.02.2006, 10:26
  3. ATI do **** vy****** drivers
    Založil THX v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 97