Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
Ani náhodou. Ty sis to zničil nerespektováním specifikací.

"The processor can be inserted into and removed from a LGA775 socket 15 times. The socket should meet the LGA775 requirements detailed in the LGA775 Socket Mechanical Design Guide." - Čili to je ještě v normě.

"The mass for an ATX heatsink should not exceed 550g with the reference fasteners. This mass includes the fan and the heatsink only. The attach mechanism (clip, fasteners, etc.) are not included." - Má tebou použitý chladič 550 gramů či méně i s ventilátorem? Pokud ne, porušil jsi provozní specifikace a neseš následky.

Já testuju s nějakým BOXem z Prescottu, protože jiný chladič na LGA775 nemám. A tenhle má podle Intelu do 450g. Je taky docela nízký, čili nehrozí nějaký přehnaný moment síly. Nicméně ani tak se mi to prohýbání vůbec nelíbí, to je pravda. AMD to má zvládnuté mnohem lépe.

To taky může být nějaký studeňák. Pokud by to ale bylo mechanické poškození, platí to výše.
Na tichepc.sk pisu 655g bez FANu, bolo to pouzivane bez fanu, myslim, ze 105g hore dole by pri 10tich montazach/demontazach aj tak nepomohlo... Viem o co ti ide, ibaze keby maju useri pred kupou citat vsetky specifikacie, tak by sa nic nekupovalo len citali spec... Teraz to moze zniet aj tak, ludia zahodte Ninju, lebo vam pose*e dosku...

To praskanie mas pravdu Rainbow, je to asi ten cin. Pojde to na RMA... Aj tak sa mi to nepaci, Ninja sux :P