Nemyslis, ze som tak trochu v prave? Nekupujem dosku za 6k za to, aby ked sa posere tak ju len tak zahodim alebo ju budem podopierat lesenim... To, ze menis procak/chladic, je bezna vec (zda sa ti vela, behom 5ich mesiacov vystrieda cca 10 procakov >TEST< a dva krat meni kolisku na CPU), musi to byt na to stavane, potom Scythe nedodrzuje specifikacie? Este na koniec ja budem ten zly
To sa mi moc nezda... 70% z toho casu bola doska v BEDNI, RIADNE UCHYTENA, 30% bola polozena na bedni, takze by som povedal, ze este lepsie kedze chladic ju svojou hmotnostou nenaklanal do strany...
EDIT: ty napriklad netestujes dosky pod Conroe, kde skusas kopu chladicov a viacero procakov? V tomto pripade to vidim ako chybu ABITu - dost labilne PCB...Sam dobre vies, ako su prehnute dosky ci uz pri BOX chladici, alebo pri osadeni LGA chladica vobec... Pri tej teplotnej zmene, vibracii, sa ta ohnuta PCB predsa len poskodi...
EDIT2: a vizualne je doska mimochodom 100%, ziadne popraskane nic take, myslel som tym "popraskanim" ze pravdepodobne vrstvy plosaka su asi popraskane ked to v jednej polohe ide, v druhej uz nie...