Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Expa

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    276

Lightbulb Expa

V poslední době se mě několik lidí ptalo na nějakou dobrou expu, a jelikož Trpďas pokud vím už nevyrábí, tak tu je takové vákuum. A jak každý ví, odvodňovat bez expy je zatrest. Oprázdninách jsem narazil na brigádě na tlustostěnou plastovou trubku, materiál přesně nevím. Měla odhadem 6-8cm, stěnu 1cm, k tomu se zcela určitě dělají ucpávky.Šlo by z toho udělat něco jako Fass-O-Matic.10cm trubky, zezadu nalepená ucpávka v ní závity pro fitinky, zepředu vysoustružená drážka pro o-kroužek + závity pro šrouby, čelní panel z plexi 8*8cm, v něm montážní díry jako od 8cm fanu. Ptám se jestli by o něco podobného byl zájem, myslím že by se to mělo vejít do 800kč(předběžný nástřel). Problém je v tom
    že nemám g1/4" závitník a kupovat ho kvůli dvoum expám nemá smysl.Kdyby se našlo víc lidí co by mělo eventuelně zájem, tak bych vestředu jel na nákup a do víkendu by mohl být prototyp.Tak se ptám, byl by zájem ?

e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Senior Member
    Vliv
    279

Standardní Re: Expa

A ma to cenu, kdyz jsou k sehnani za zhruba stejnou cenu tyto...

()__()
    (<'.'>)
    (")_(")

Věk
    37
    Vliv
    276

mě osobně tenhle typ nevyhovuje, chtěl bych něco jak Fass-O-Matic, těch 800 bylo opravdové maximum. Spíš bych to viděl někam k 600, jenže to je pořád jen odhad, vestředu to budu moudřejší.prostě potřebuju aby se mi zaplatil závitník.
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0

Věk
    37
    Vliv
    276

tak všechno jinak. fass-o-matic padá, expanzka bude tubus-délka dle přání, nahoře plnící otvor s víčkem a fitinky kde kdo bude chtít ( dole jako na fotce od Pirse, dostran, možnost našroubování na eheima...), teďka ladím uchycení na skříň a víčko. Závitníky ráno někdo koupil a skladem držej jen jednu sadu , takže budou příští týden.Tahle verze vypadá s cenou na přijemných 400-450kč
    2Pirs:Máš pořád ty plastový fitinky ?

no máte ty závitníky nějaký drahý, ne? Já jsem kupoval od Narexu sadu (jeden základ a druhý dokončovací) a oba stály něco přes 200,-Kč...

Věk
    37
    Vliv
    276

Citace Původně odeslal Stoobi Zobrazit příspěvek
    no máte ty závitníky nějaký drahý, ne? Já jsem kupoval od Narexu sadu (jeden základ a druhý dokončovací) a oba stály něco přes 200,-Kč...
    jj už jsem taky našel za takovouhle cenu, teď jde spíš o to že až si udělám sobě tak tu budu mít navíc trubku, tak z ní udělám expy.
    2Pirs: nemáš tam i G3/8"?

Senior Member
    Vliv
    279

Citace Původně odeslal Klon Zobrazit příspěvek

2Pirs:Máš pořád ty plastový fitinky ?
    jj, mam poslednich par set kusu...
    ()__()
    (<'.'>)
    (")_(")

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání