uberguru:
aha, tak že to bude poklesem napětí mě nenapadlo. Myslel jsem, že při naskočení kompresoru pronikne do sítě nějakej rušivej impuls.
uberguru:
aha, tak že to bude poklesem napětí mě nenapadlo. Myslel jsem, že při naskočení kompresoru pronikne do sítě nějakej rušivej impuls.
no je to mozny, ale ten impuls by musel byt prudke vyrovnani poklesu ktere skoci nahoru a chova se jako spicka...Ale to sem zkousel u hliniku vytlumit prepetovkou a vysledek zadny...takze se stale bojim ze reseni je drazsi online UPS.
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
pokud to není extremně silné, nemělo by to reproduktory poškodit, je to poravdu jen výkyv proudu a nedělal bych si s tím hlavu.
Díky bože za křemík
pokud nebudes vypinacem lednice neustale vyrabet oblouk a zaroven mit repraky na maximu tak se nic nestane
Athlon64 2800+ @CC TT SonicTower(120mm), 2x Kingmax 512 433ddr cl. 2.5(Cu+Al), Soltek SL-K8AN2E-GR (Al vsude), MSI Diamond 6600 @ 560/1160 (moded Schooner), Samsung P160gb Sata, powered on Chieftec (120mm), zdroj Chieftec 360W moded--> 120mm, IBM ThinkVision 17", MS IO, Icemat, Technics SU-V4X repas, DIY Seas L18RNX/P+27TBFC/G
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)