ja som hovoril ze kompletne ovladace t.j. driver(asi 55mb)+catalysty(asi 75mb) zaberaju 130mb a na starej gf4200Ti to bolo len nejakych 30-40mb max. (ja si vsimam na rozdiel od ostatnych, samozrejme na novej win instalacii)
ano viem ze GF ovladace od 91.31 verzie su uz uplne ine(asi pre lamy, samozrejme su tam urcite aj nejake vylepsenia).
HAHA a preco zrovnavas najnovsie GF ovladace(zbytocne velke) a stary ATI CP ?? ty si urcite zalubeny do ATI. heh, ja som sa uz s ATI zozviedol a vali sa ku mne nova gf7600gs-konecne budem zase kludny-vsetky moje problemy sa vyriesia, aj gamma pri videu-gf ovladace si ju vedia udrzat
ja nema nic proti ATI, viem ze tie grafiky maju krajsi obraz(preto som aj ATI chcel, ale kaslat na to), ale tie šuflikantske-lamarske-rozdrobene-vypasene-nekompatibilne ovladace im to riadne seru. ATI uz nechcem riadne dlho vidiet. mali by varovat ze pri kupe nasej karty budete potrebovat dalsiu investiciu do ramiek, heh
tvoje skusenosti su riadne slabe. kamo musis skusat na novej-cistej instalacii a vzdy kazdu verziu driveru zase na novej instalacii. UZ SOM POVEDAL ZE CCC MAJU OKOLO 80MB A NIE 130MB. tych 130mb je aj s ovladacmi
cista instalacia winXPsp2 mi zabera 50-55MB ramky(samozrejme win je osekeny o zbytocne sluzby v services.msc a msconfig)snad si nemyslis ze sa tu stazujem na ramku a takuto zakladnu vec by som neriesila to plati o vsetkych zbytocnostiach aj pri instalacii ovladacov a programov
kua, kazdy si o sebe mysli ze je boh(mozno aj vratane mna) a s kazdym hned jednaju ako s lamou(btw:ja o sebe vzdy hovorim ze som lama, kedze viem aky profici jestvuju a co vsetko dokazu)
ved si odsleduju ako ti maka cpu, ale ne ze pojdes kukat do skrinky na cpunapr. mozes skusit aj ctrl+alt+delete/vykon(toho delete sa nemusis bat
)
ano pri dostatovne silnom cpu neporebujes na HD videa HW akceleraciu graf. karty, ale preco nenechat pracovat cpu na uzitocnejsiu pracicku, ze ano
btw: tak sa mi zda najnarocnejsie HD videa su .mov potom wmv no a mpeg su uplna hracka, teda hracka aspon pre ATI HW akceleraciu(samozrejme kecam o tych najnarocnejsich, nemyslim maliny ako su 720p co zvladne aj athlon xp 2200+ + gf4200Ti, tak tato kombinacia mi zvladla aj niektore 1080, samozrejme bez HW akceleracie)