Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: ATI vs drivers?! (HW akceleracia videa)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Citace Původně odeslal Sasa Zobrazit příspěvek
    No podle me je to trochu bullshit. Mozna za tech 130MB navic muze novy ATI .NET control panel, overovat to ted nebudu.
    ja som hovoril ze kompletne ovladace t.j. driver(asi 55mb)+catalysty(asi 75mb) zaberaju 130mb a na starej gf4200Ti to bolo len nejakych 30-40mb max. (ja si vsimam na rozdiel od ostatnych, samozrejme na novej win instalacii)

Citace Původně odeslal Sasa Zobrazit příspěvek
    Co se zabrani pameti z hlediska ovladacu tyka tak jsou nForce 91.47 a Catalysty 6.9 se starym CP naprosto srovnatelne. Rozdil v radu jednotek MB maximalne, rozhodne se nekona zadnych 130MB v neprospech ATI.
    ano viem ze GF ovladace od 91.31 verzie su uz uplne ine(asi pre lamy, samozrejme su tam urcite aj nejake vylepsenia).

HAHA a preco zrovnavas najnovsie GF ovladace(zbytocne velke) a stary ATI CP ?? ty si urcite zalubeny do ATI. heh, ja som sa uz s ATI zozviedol a vali sa ku mne nova gf7600gs-konecne budem zase kludny-vsetky moje problemy sa vyriesia, aj gamma pri videu-gf ovladace si ju vedia udrzat

ja nema nic proti ATI, viem ze tie grafiky maju krajsi obraz(preto som aj ATI chcel, ale kaslat na to), ale tie šuflikantske-lamarske-rozdrobene-vypasene-nekompatibilne ovladace im to riadne seru. ATI uz nechcem riadne dlho vidiet. mali by varovat ze pri kupe nasej karty budete potrebovat dalsiu investiciu do ramiek, heh

Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
    Já má s CCC zkušenosti takové, že na DX9 kartách si sebere komplet se vším všudy 20-30MB a na starších (nejsou aktivní 3D preview) kolem deseti. 130MB je i podle mě nesmysl.
    tvoje skusenosti su riadne slabe. kamo musis skusat na novej-cistej instalacii a vzdy kazdu verziu driveru zase na novej instalacii. UZ SOM POVEDAL ZE CCC MAJU OKOLO 80MB A NIE 130MB. tych 130mb je aj s ovladacmi

Citace Původně odeslal Haste Zobrazit příspěvek
    No, celkove kdyz u X1k rady odinstalujes drivery + veskere sluzby + CCC, tak se pri startupu swapac zmensi o 75MB u me. Kde ale PREVAZNOU vetsinu zabiraji ty 2xCLI.exe. Holt CCC je opravdu prerostla mrcha, ale to se tu resilo taky hodnekrat a je to obecne zname. Bez CCC = bez 2xCLI.exe jsou drivery temer stejne velke jak u NV.
    cista instalacia winXPsp2 mi zabera 50-55MB ramky(samozrejme win je osekeny o zbytocne sluzby v services.msc a msconfig)snad si nemyslis ze sa tu stazujem na ramku a takuto zakladnu vec by som neriesil a to plati o vsetkych zbytocnostiach aj pri instalacii ovladacov a programov

kua, kazdy si o sebe mysli ze je boh(mozno aj vratane mna) a s kazdym hned jednaju ako s lamou(btw:ja o sebe vzdy hovorim ze som lama, kedze viem aky profici jestvuju a co vsetko dokazu)

Citace Původně odeslal Tykoxo Zobrazit příspěvek
    Sorry za lamersku otazku - ale ako to viete, ci to akceleruje graf. karta, alebo cpu? Pri dostatocne silnom cpu akceleracia vmv nemoze byt problem aj bez hw acc grafiky? Ako to zistujete - teplotou jadra gk, alebo ako??
    ved si odsleduju ako ti maka cpu, ale ne ze pojdes kukat do skrinky na cpu napr. mozes skusit aj ctrl+alt+delete/vykon(toho delete sa nemusis bat )

ano pri dostatovne silnom cpu neporebujes na HD videa HW akceleraciu graf. karty, ale preco nenechat pracovat cpu na uzitocnejsiu pracicku, ze ano

btw: tak sa mi zda najnarocnejsie HD videa su .mov potom wmv no a mpeg su uplna hracka, teda hracka aspon pre ATI HW akceleraciu(samozrejme kecam o tych najnarocnejsich, nemyslim maliny ako su 720p co zvladne aj athlon xp 2200+ + gf4200Ti, tak tato kombinacia mi zvladla aj niektore 1080, samozrejme bez HW akceleracie)
    Naposledy upravil PiT; 10.10.2006 v 20:13.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Ati Catalyst™ 6.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 23.02.2006, 19:45
  2. Ati Catalyst™ 6.1
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 24.01.2006, 16:12
  3. ATI Catalyst™ 5.11 WHQL
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 33