koupil jsem tohto radeona za pár peněz..ale chci sundat originál chladič je však přilepený co s tím? nějak mě nic nenapadá...chci tam dát lepší chlazení aktivní...helpne někdo?
koupil jsem tohto radeona za pár peněz..ale chci sundat originál chladič je však přilepený co s tím? nějak mě nic nenapadá...chci tam dát lepší chlazení aktivní...helpne někdo?
Comp 1: slow P 166, 64mb Ram, 4,3gb disk,4MB Matrox Milenium, 17´´ CTX old good,
COMP 2..build ended... BigTower..Bartík 2500@3200+, 1gb ram, 400GB WD disk, Geforce 7600gs 256mega, 21 DELL P 1130 ,bedny,zosik 2x50w..atd..tiskárna
Ani trochu se nehne kdyz s nim zkusis pootocit? Jinak takovych dotazu tu bylo dost v sekci chlazeni. Tusim ze se tam nejak kombinoval mrazak nebo fen![]()
Love 'murican gas-guzzlers...
Chevrolet Camaro '79, 5L V8
Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only
kyvanim do stran (otacenim) musi povolit, uz sem jich takle sundal mraky a dycky se nechaly![]()
HOME: Intel Pentium G2120@3348MHz (Ivy Bridge), Gigabyte Z77-D3H r1.1, 8GB DDR3 Crucial Ballistix LP 1600@1512MHz 8-8-8-24 Turbo, Intel HD + Gigabyte ATI Radeon HD4850 1GB w Accelero S1 (Noctua NF-P12) + Virtu MVP, A-DATA XPG SX900 128GB + Western Digital 6400AAKS, LG BD-RE BH08LS20, Gigabyte 3DAurora w Enermax PRO82+ 425W, Primecooler PC-MP1, Samsung 24'' P2450H, Logitech Z-2300 w Creative X-Fi Titanium PCI-E, Microsoft Wireless Laser 7000, =-SILENT PC-=
WORK: HP Mini 110c :).. servis PC a notebooků v Olomouci
táák už jsem to udělal jinak..sundal jsem starý fan, dal tam novej...a už to jede....bez problémů....ale i tak dík za rady..
Comp 1: slow P 166, 64mb Ram, 4,3gb disk,4MB Matrox Milenium, 17´´ CTX old good,
COMP 2..build ended... BigTower..Bartík 2500@3200+, 1gb ram, 400GB WD disk, Geforce 7600gs 256mega, 21 DELL P 1130 ,bedny,zosik 2x50w..atd..tiskárna
už to máš vyřešené, ale pro ostatní:
bejvá to přilepené žvejkačkou, takže pusť např. 3dmark dokola a zahřej jí a po vypnutí ihned sundat.
Nebo to nahřej fénem.
PS: pokud nebyla lepená zalman lepidlem, ale probůh, kdo by to dělal
R7 3700X | Gelid Scirocco | Gigabyte B550 Aorus Pro AC | Gigabyte RX480/8GB | Ripjaws 2x16GB DDR4 3200MHz cl16 | SSD 500GB Samsung 970EVO nvme | SSD 1TB Micron | 1TB Samsung EcoGreen F2 | Asus BR-04B2T | Corsair AX760 | AKASA Eclipse
No s tim Zalman lepidlem.... Onehdy jsem s nim prilepil chladic k chipsetu a kdyz jsem pozdeji do nej drobet drcnul (cca po roku-dvou), tak vesele odpadnul jakoby nic
Po kontrole lepidel, jsem zjistil ze na chipsetu i na pasivu zustaly obe slozky, takze bych se jakes takes nesmrtelnosti tohoto pripravku nebal![]()
Ja onehda to uz je let, jsem to sundal pomalu plochym sroubovakem sem to vyvrkla a vykroutil, zbrousil to hnusny lepidlo pastu a dal novou. Nicmene v ty dobe byli lepidla jako pasty nedostupny takze doprostred pastu a okolo vterinak rok jsem tak jek a pak uz to Titan Majesty neuneslo a upadl a karta se odporoucela. Tak jsem koupil novou ale sel taktit dobre.
Macbook Pro 2011 15" QuadCore = 2.0GHz; APLE Cinema 27" + 5x LED LCD LG 24" power by i-tec adapter
No na vterinaky bacha, vetsina se roztejka pri vyssich teplotach. Ja jsem te pasiv prilepil znovu takovym pomalu-tvrdnoucim specialnim lepidlem a drzi dodnes. Musi tam byt jasne uvedeno jake teploty to zvlada a nad 60-70 vydrzi maloktere obyc vterinove.
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
Tak akoze to presne tak bylo popsane v navodu od Zalmanu, takze si ti smajliky zase schovej
(a nebylo to na GPU ale na chipset)
How to Install
1. Using Thermal Adhesive (No holes around the northbridge chipset)
1) Clean off the surfaces of the northbridge chipset and the ZM-NB32J thoroughly.
2) Spread the Type A thermal adhesive evenly on the northbridge chipset.
3) Then spread the Type B thermal adhesive evenly on the ZM-NB32J's contact surface.
4) After pressing the ZM-NB32J onto the northbridge chipset firmly, lay the mainboard evenly for 15 minutes for
the adhesive to cure before using the computer.
Dost drsne, lebo priamo na krabicke tej tuby som mal napisane, ze to mam zmiesat a kupodivu ak si niekedy robil s dvojzlozkovym lepidlom, tak by si vedel, ze z neho treba obvykle vymiesat jednoliatu hmotu, ktoru potom pouzijes.
Ja som to tak spravil a heatsinky drzia ako prizvarane.
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
No mel jsem takovy neblahy pocit, ze ty lepidla moc neprolnou. Ale kdez, je to jednou psano v navodu, tak pojedu podle nej, co se muze stat ze
Jednou jsem si vzal dvouslozkove lepidlo na praktickou vychovu nebo jak se ten predmet na zakladce jmenoval, ale vzal jsem si jen jednu pulku. Pak jsem se docela divil, proc to vubec nechce ty spejle k preklizce prilepit![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)