Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: Sluchátkový zesilovač

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Sluchátkový zesilovač

jj slepej test v rozmezi 1minuty na vymenu je +-nic moc..nedavno sem resil kabely a zjistil sem, ze bylo lepsi tyden poslouchat par kabelu, potom tyden poslouchat dalsi a potom se vratit zpet k puvodnimu, kdyz je slyset zhorseni tak je to v pohode, ale zlepseni se mi urcovalo hur...takze sem vyselektoval to co bylo horsi.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Takže už mám nakoupené operáčky nakonec z GME. Původní OP134 , nově OP27 (varianta GP se liší zřejmě jen schopností pracovat do vyšších f ) a NE5534P ( noise varianta, low-noise stojí o 2kč víc a má na ,konci ,,A" , jako erda ). Jenže nemám žádný sluchátka, ty mi budou snad přivezeny zíjtra večer, pak to otestuju a editnu tento post. Napadlo mě, že bych mohl testovat ty operáky různý najednou, prostě na jednom kanále bych měl jeden a na druhým druhej, no hyn se hukáže.
    Pašák erda.

No ono možná bude hodně záležet i na tom, jestli se jedná o originál, nebo levný padělek.
    AMD 3200+ Venice+SonicTower; MSI K8N4 SLI Platinum; MSI 6800GS+AcceleroX1; Chieftec LBX 02; Seagate Barracuda 7200.7; ViewSonic P-815, Onkyo TX-SV525 + Yamaha DSP-E 492; http://amplion.wz.cz/vase-pibi1.htm

Test byl proveden. Kandidáti viz výše. Test jsem nejdříve prováděl slepě, měnil y se vždy oba operáky. Při tomto testu se toho moc nepoznalo. Následoval další slepý test, kdy v jednom kanálu byl jeden operák a v druhým druhý. Porovnávalo se který hraje lépe. Nakonec mi to vyšlo nějak takhle: OP134 - opravdu se zdálo, že nejvíce šuměl, ale hlavu si tim lámat nemusíte, bylo to až při obrovských hlasitostech. Co se týkalo zvuku, vyšel mi nejlépe. OP27 mi příšel trochu že byl písklavej na vejškách a NE5534 se mi zdál rozmazanej na basech. Uff ale dost možná to vše může bejt psychoakustika, ještě tu byla kámoška, nepoznala nic, takže asi tak. Kupte si co ráčíte, já zůstávám u OP134
    Pašák erda.

a co treba tohle:

Little Dot Micro+
    http://cgi.ebay.de/Little-Dot-Micro-...QQcmdZViewItem

sam o nem premyslim k H120 a AKG K81DJ

pokud stavět tak se špičkovými obvody od Texas Instruments TPA6120 pro to určenými. Někdo by si asi řekl, integráč... to je trapný... to ale u těhle obvodů vůbec neplatí, možná je to i lepší než ten od p. Macury. Jedna konstrukce je třeba zde: http://home.swipnet.se/~w-50719/hifi/qrv07/index.html ale vyzkoušeno to nemám.
    E2180@-0.1V udervolt Gigabyte DS4 P35, 2GB/800 RAM, GeForce 7300GT, WD Raptor 36GB ADFD, WD 3200AAKS, CFI1009, Enermax Pro82 425W, E-MU1212m. Consumption: 80W (music playing/office work)

OPA134ku jsem nezkousel. Ono to asi jinak zni, pokud to mam v zesiku pred koncakem... ale me se prave zda, ze OP27ka hraje pekne ciste v celem spektru. Jinak sem jeste zkousel LM358 a ta je na tom trosku hur nez NEcko. A pokud se ti zda, ze malo sumi, tak ja kdyz zesilim zesik, tak tam treba NEcko slo pekne slyset. OP27 je v pohode. Mel sem problem, ze pokud byl treba slaby zdroj signalu a muselo se to vic zesilit, tak uz to bylo neprijemne. Priznavam ze jsem k OP27ce jeste nepripojoval sluchatka...ani nemam proc, kdyz mam Revo 5.1
    Workstation: X2 3800+@2500MHz@1.5V || Scythe Mine Cooler || MSI K8N Neo4 Platinum || 2x1G A-Data Vitesta DDR500 Extreme Ed.|| Sapphire HD4850 || 200+200+320+750 GB || Chill Innovation 400W || M-Audio Revo 5.1 || Homemade Amp 2xOP27 + 2xTDA7294 || Sennheiser HD600
    Encoding machine: 2xOpteron 285@2800MHz@1.35V || Stock MSI cooler + Scythe Ninja Plus || MSI K8N Master2-FAR || 1xMaxtor 200G || 1G RAM || Voodoo 3 3000 PCI :) || Seasonic 600W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reprosoustava 5.1 a zesilovač
    Založil connic v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 08.01.2010, 10:26
  2. AQ TOBA set - jaký zesilovač ?
    Založil DAFER v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 01.12.2006, 07:25
  3. Schaním schéma na zesilovač
    Založil Haldyna v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3