Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
Citace Původně odeslal TimeLord
Citace Původně odeslal Hombre-CZ-
Citace Původně odeslal -=Ondra=-
To maj vsude takhle levny tyhle 9700? Nobo to je jen tvuj shop? Muzes mi dat link?
Ma to ale hacek.Prave ted Cluby doprodavaji,protoze uzavreli partnerstvi se Sapphirem a to znamena konec prodeje Clubu a jinych.Takze jeste pristi tyden by meli mit posledni zasilku R9700 od Clubu a tim to konci.Pak uz jen Sapphiry {za nejakych 9500Kc} a Herculesy {tradicne za hodne }.Zitra,jestli si koupim toho cluba R9700,tak se jich zeptam kolik jich jeste budou mit {je to maly obchod,skladem maji jen par veci,vetsina se objednava za 500kc zalohu do 2 dnu}a hodim vam tu link.Lidem co to maji do Ostravy daleko to ale asi moc nepomuze.
To bude najlepsie, kup ju a otestuj, hlavne na OC Samozrejme potom napis vysledky.
Tak jsem si dneska koupil Toho cluba-3D R9700 za 8500Kc.Pameti to ma Infineon HYB25 D128323C - 3,3 {snad jsem to opsal dobre}.Karta ma defaultni taktovani core 324/297 ram coz uz je celkem "pretaktovane".V 3DMARK03 mi to hodilo 4366 bodu.Pasivni chladice na pametech to bohuzel nema.Nahodil jsem catalysty 3.1 a k tomu prislusny kontrol panel.Takze ode dneska od cca 18h se ze me stal Atiman Hned jsem si zapnul Splinter Cell na max detaily {zpristupnilo se nastaveni o dost vetsich detailu nez na GF3}a byl to celkem rozdil.Jede to super a taky to super vypada. Jinak co se tyce OC,tak tu ramku jeste zkusim trochu popohnat..mam radeonator a nepretaktovavam po 1mhz,ale jde mi to o 6,75mhz.Je to ok?
Je to presne tak ako ma byt. Aj bios si taktuje po 6.75 MHz. A skus OC na GPU, pamate nie su takym prinosom pre vykon ako GPU.