pro tichofily doporucuju 300W Fortron Fanless http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30760

sam ho mam a nejni s nim nejmensi problem, zadny piskani v kombinaci s ruznejma diskama nebo treba nestabilita se neprojevila. Cetl sem v diskuzi na CZC zhe spouste lidi nejel vubec ale ja to zkousel na trech ruznejch deskach a OK. Co me prekvapilo tak je docela chladnej i pri zatezi, coz se treba u zdroju EC rict neda (s tema mam moznost se setkavat hodne v praci a hrejou v zatezi jak krava a to nemluvim o hlucnosti ale to je znama vec ). Jedinou nevyhodu ma, ted slysim jak se mi toci disk . Napeti drzi dobre akorat na 12V vetvi mam 11.78V ikdyz to bude spis zpusobeno SpeedFanem nebo deskou. To sem mel i s Liberty. Jinak sem to nemeril

Mel sem asi mesic a pul Enermax Liberty 500W a je to paradni zdroj jenze sem tak nejak zjistil zhe jeho kvality nepotrebuju a zadnou X1900XT ani 7900GTX do SLI kupovat nebudu. Libi se mi na nem Cable Managment ikdyz urcity nevyhody ma taky ale to uz bylo zde receno. Tichej docela je ale v zatezi se samozrejme projevi. Pro ty kdo nehrajou hry nebo jen ''obcas'' tak stejne asi nema smysl, to je lepsi ten Fortron