Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: Souboj titánů - Samsung 215TW vs NEC 20WGX2

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní Re: Souboj titánů - Samsung 215TW vs NEC 20WGX2

Citace Původně odeslal Jaudak Zobrazit příspěvek
    Řeším stejný problém. Nejvíce by mi vyhovoval NEC, ale kdyby měl vstup pro video, pro připojení DVB-T přijímače. Jestli ještě něco nevymyslím, tak zítra jdu pro Samsunga. Pokud je tu nějaký vlastník NECa 20WGX2 a chtěl by udělat porovnání, nabízím prostor, PC s X1900XTX a snad zítra koupím Samsunga.
    V sobotu mozna budu v Praze i s NECem, takze teoreticky bychom se mohli domluvit...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

OK. Kde v Praze se budeš pohybovat ? Zkoušku by jsme udělali u mě, nebo u tebe ? U mě by to šlo v Podolí, kdykoliv v sobotu, nebo v neděli.

Vliv
    301

Citace Původně odeslal Jaudak Zobrazit příspěvek
    OK. Kde v Praze se budeš pohybovat ? Zkoušku by jsme udělali u mě, nebo u tebe ? U mě by to šlo v Podolí, kdykoliv v sobotu, nebo v neděli.
    Nejsem z Prahy, takze pokud by nejaka zkouska byla, tak urcite u tebe. To Podoli by snad nemel byt problem, jeste se zkusim domluvit se svym ridicem... ;-D

Jasně, u mě v Podolí to neni problém.

Arrow Re: Souboj titánů - Samsung 215TW vs NEC 20WGX2

skoda, taky bych se prisel kouknout na Podoli na test, kdyz jsem tam ted vice nez doma )

Jinak ja se chystam na 2407 DELL, nevi o tom monasu nekdo vice, zadny poradny nazory kritiku jsem necetl kort na novou revizi...
    "Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD

Vliv
    301

Citace Původně odeslal neGryk Zobrazit příspěvek
    skoda, taky bych se prisel kouknout na Podoli na test, kdyz jsem tam ted vice nez doma )

Jinak ja se chystam na 2407 DELL, nevi o tom monasu nekdo vice, zadny poradny nazory kritiku jsem necetl kort na novou revizi...
    Zrovna na 2407 je kritiky na webu vic nez dost, vsechny revize (zatim jsou 3) maji problemy hlavne s color bandingem a samozrejme jako je uz milym zvykem u DELLu, nikdy nevis, jaky typ panelu v tom monitoru dostanes, protoze DELL je libovolne meni podle momentalni situace...

Hodte mi sem prosím linky na soft pro testy LCD. Jestli se uskuteční naš malé porovnání, tak at to proklepnem co nejdukladněji. Dostanu z X1900XTX současně obraz na dvě LCDčka ? Co k tomu potřebuji ? Dík za odp.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání