Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Sony CRX195A1 RW iba 2x?

Member
    Vliv
    276

Standardní Sony CRX195A1 RW iba 2x?

Dnes som kupil nove CD-RW memorex je tam ze 16x-24x. Moja napalovacka si v Nerovi zmyslela, ze to napali iba 2x. Mam to chapat tak, ze ak na to CDRW mozu to rychlostou od 16 do 24 len napalovacky, ktore to vedia ? Ja som si myslel pomalsie sa na to napalovat da. Cize moja napalovacka ma na RW maximum 12x takze mal by to fungovat? Da sa na 16x CD-RW napalovat 12x rychlostou ? (logika vravi ze ano, napalovacka vravi nie,co si myslite vy ?)
    Athlon XP(palomino) 2000+@2200+,MSI KT4V,MSI Geforce 4 MX 440VTD,512MB RAM, Seagate 80GB, Slackware Linux

Standardní

a) nerozumi si s mediem...nezna jeho ATIP, a tak na nej pali tim nejpomalejsim, co umi....tohle vyresi nowej firmware
    b) je to spatny cd...reklamace

ale na 99.9% je chyba v bode A...

Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    a) nerozumi si s mediem...nezna jeho ATIP, a tak na nej pali tim nejpomalejsim, co umi....tohle vyresi nowej firmware

Diky za radu. Moja napalovacka to uz nerozchodila. Comp mi totalne zmrzol pri napalovani, musel som ho resetnut. No a to bol koniec. Mohol som tam vlozit vsetko mozne, jednoducho to nenacitalo. Zajtra idem reklamovat do agemu. Dufam, ze mi to uznaju. Napalovacka sice nie je draha, uz sa mi cena urcite aspon 5x vratila, ale nemam chut investovat. (hlavne ked ju mam iba 5 mesiacov). Raz som uz takuto chybu mal, vtedy sa odlomil drotik od optiky v mojej Yamahe. Vtedy na zavadu v servise neprisli, musel som to urobit sam. Aj som si to nakoniec opravil, ale uz nenapalovala kvalitne. (Takze som sa vyzaloval, asi mam smolu na napalovacky)
    Athlon XP(palomino) 2000+@2200+,MSI KT4V,MSI Geforce 4 MX 440VTD,512MB RAM, Seagate 80GB, Slackware Linux

Standardní

Citace Původně odeslal FBI
    Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič

Diky za radu. Moja napalovacka to uz nerozchodila. Comp mi totalne zmrzol pri napalovani, musel som ho resetnut. No a to bol koniec. Mohol som tam vlozit vsetko mozne, jednoducho to nenacitalo. Zajtra idem reklamovat do agemu. Dufam, ze mi to uznaju. Napalovacka sice nie je draha, uz sa mi cena urcite aspon 5x vratila, ale nemam chut investovat. (hlavne ked ju mam iba 5 mesiacov). Raz som uz takuto chybu mal, vtedy sa odlomil drotik od optiky v mojej Yamahe. Vtedy na zavadu v servise neprisli, musel som to urobit sam. Aj som si to nakoniec opravil, ale uz nenapalovala kvalitne. (Takze som sa vyzaloval, asi mam smolu na napalovacky)
    hmmm, takze si tak moc nerozumela s mediem, az z toho umrela...cili varianta C...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ: Mechaniky a média (2.9.2007)
    Založil peta303 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.08.2007, 02:08
  2. Reklamácia LCD SONY HS74P X-Black
    Založil GABO v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 16.11.2006, 13:14
  3. Sapphire R9000pro iba agp 2x???
    Založil GaLaXy17 v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 7