Výsledky 1 až 25 z 175

Téma: JIREČEK - High-End Fanless Case

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: JIREČEK - High-End Fanless Case

hlavni stranu? co tym myslis? podrobnejsie to bude na zive neskor
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

myslel jsem na webovou stranku fora, ale kdyz bude podrobnejsi clanek s vice fotkama na zive, tak to nevadi. hlavne podrobnejsi (vetsi) foto a vic fotek zdroje a grafiky.
    AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)

vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS
    :[

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    hlavni stranu? co tym myslis? podrobnejsie to bude na zive neskor
    no Madcape.... ja jsem si computer kupoval nejradsi kdyz tam byli clanky o upravenych PC atp. Pozdeji se to tam zacalo objevovat mnohem mene a kdyz jsem to tam nekolik cisel po sobe nenasel prestal jsem ho kupovat.

Jinak kdyby jste udelali computer ktery by se cely zbyval Overclockingem, Casemoddingem a systemy chlazeni urcite bych si ho koupil. Co takhle udelat nejaky specialni cislo venovane jenom tomuto... Udelat tam treba spoustu recenzi od cerpadel, radiatoru... peltieru... proste takovy extrem. Dat tam treba i podrobne navody na vyrobu (kdo je trosku sikovny (a prasak) tak si vodni bloky vyrobi doma vrtackou). Co tam treba popsat i vyrobu heatpipe? Nezlob se na me, ale informace o komponentech se doctu nejlepsi na forech a v recenzich na netu a ne v casopise. Veci v reflektoru vidim v computeru i pul roku pozdeji nez na webu. IMHO uz se mi ten casopis tolik nezamlouva.
    PC: CPU: Core i5 760@3,6GHz MB:MSI P55A-G55 RAM: 2x4GB DDR3 Kingston blue, POWER: Corsair 650W CASE: Akasa infinity, VGA: HD6950@6970@920MHz/5500MHz, SSD vertex 2 60GB, Auzentech X-Fi Bravura + Onkyo HTX-22HD, 3x22 Acer" fullHD
    NAS: CPU: Celeron (Conroe-l) 1,8GHz, 2GB RAM DDR3, 6x1500GB samsung (65W)
    Notebook: Lenovo ideapad S205 (AMD E-350)

v reflektore najdes veci, ktore sa uvadzaju na nas trh, ukaz nejaku pol roka staru a to co chces (pure hardcore) je komercne nezaujimave, casopis by stal 400 Kc a to by si si ho nekupil . Kompromisom jest Katalog Hardware (minulorocny https://cpbooks.cz/Pocitac/Book.asp?...g&SearchType=4 tento rok uz jeden vysiel, neviem vsak rychlo najst link a dalsi este vyjde) ale ako tak vidim aj tak si nekupujes ziadne casopisy takze si si to nevsimol .
    TU je to vsak tazke OT takze END or delete
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Dneska vychází opět díky MadCapovi, za což moc dík , komplepní článek o mé fanless case na zive.cz : http://www.zive.cz/h/Uzivatel/Ar.asp...=1&EXPS=&EXPA=
    Aby v tom byl trochu pořádek, tak v sekci chlazení jsem udělal thread k tomu určený, odhlučnění a "casemodding" se může dál řešit zde.

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

Citace Původně odeslal VlasTik Zobrazit příspěvek
    Dneska vychází opět díky MadCapovi, za což moc dík , komplepní článek o mé fanless case na zive.cz : http://www.zive.cz/h/Uzivatel/Ar.asp...=1&EXPS=&EXPA=
    Aby v tom byl trochu pořádek, tak v sekci chlazení jsem udělal thread k tomu určený, odhlučnění a "casemodding" se může dál řešit zde.
    je to parada, co si budem povidat
    muzes sem napsat kolik to stalo penez a casu
    ja myslim, ze ted uz to muzes rict naprosto presne

a omlouvam se ti, pred casem jsem prohlasil, ze to nikdy nezverejnis
    opravdu moc pekna prace a klobouk dolu pred tebou
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Citace Původně odeslal VlasTik Zobrazit příspěvek
    Konečně jsme viděli i vnitřek, ale že to trvalo . Smekám před kvalitou provedení, celkovou jednoduchostí a precizností. Ovšem někde výše zmiňované náklady bz mě odrazovaly . Líbivost vzhledu je subjektivní, mě se například moc nelíbí barva, mnohem víc by mi seděla černá v kombinaci s eloxovanými hliníkovými profily.
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

2VlasTik:

Dovol, abych podotkl dvě věci:

a) Jsi totální BLÁZEN, narvat 50k Kč do casu, to musíš být opravdu nadšenec

b) Odvedl jsi ZATRACENĚ DOBROU práci a smekám. Ten case je super...

Jen bych se chtěl zeptat, proč jsi třeba pro chlazení zdroje nepoužil taky měďěné bloky, namísto hliníku?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Jen bych se chtěl zeptat, proč jsi třeba pro chlazení zdroje nepoužil taky měďěné bloky, namísto hliníku?
    Je obecne znamo, ze hlinik odevzdava teplo vzduchu daleko snadneji, proto ze napr. nevyrabeji medene pasivni chladice atd. Med ma sice lepsi tepelnou vodivost, ale potrebujes vyssi prutok vzduchu u medeneho chladice aby odevzdal vzduchu stejne energie nez hlinikovy (tj. medene chladice sou efektivnejsi pri vyssich otackach vetracku).
    No a myslim ze hlinik je porad levnejsi nez med, ne?
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ZALMAN(TNN 500A) Fanless case, heat-pipe rulez
    Založil gigik v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 39
    Poslední příspěvek: 05.04.2006, 14:11
  2. Delphi : komunikace pres RS-232
    Založil mudboy v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 07.06.2005, 21:37
  3. [VBA] úprava registrů
    Založil Kooca v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 31.05.2005, 11:19
  4. jak dostat Win95 instalaci do notebooku???
    Založil pETSaa v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 23.04.2005, 17:56
  5. Help VISUAL DELPHI
    Založil Platon v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 06.11.2003, 22:13

Pravidla přispívání