ad DPI ... asi nejcastejsi PG mys MSIE3.0a ma 400DPI tkaze tam fakt problem nebude¨
ad DPI ... asi nejcastejsi PG mys MSIE3.0a ma 400DPI tkaze tam fakt problem nebude¨
a jak je to s koleckem? miluju mx1000, ale vadi me (krom toho ze je tezka a tim padem po delsi praci saham po lehci optice - ale na to se da zvyknout), ze ma moc tvrdej stisk kolecka, proto si nemuzu dovolit s ni delat nektery docela dulezity ulohy (nebudu zminovat) kde je prave stisk koelcka nutnej
Tak už jsem taky vyzkoušel Revolution. Popravdě řečeno argonomie výborná, ovládácí software překonal porodní bolesti, myška je přesná, kolečko praktické, rolování rychlé. Ale velikou vadou na kráse je cena. Příjde mi hodně nepřiměřená (i když já mám co říkat, když set z popisu jsem kupoval bezmála za 5 kaprů), takže za současnou lepší volbu považuji MX1000 (cenový rozdíl je cca 600kč bráno v potaz u nejlevnějších prodejců v e-shopech)
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Po pár měsících s touhle myší si docela ergochrochtám, padne opravdu pěkně do ruky. Poměrně často se však u ní vyskytuje závada samootáčecího kolečka - po nějaké době může začít drhnout, takže už se točí jen chvilku a rychle zabrzdí... Nejdřív jsem myslel, že tam napadal bordel, a skutečně se mi podařilo něco vyklepat a vyfoukat. Jenomže zrada je jinde - guma na otáčecím kolečku není připevněná a může se mírně posunout z osy, takže pak někde víc vyčuhuje. Při otáčení pak drhne o vnitřek myši a brzdí kolečko. Řešení je prosté. Stačí gumu ručně vytvarovat a problém je pryč, rychlá a jednoduchá oprava.
A co velikost přijímače? Používam notebook takže je to docela podstatná věc. Proč k ní nedali přijímač od VX nano?![]()
The Cake is a SPY!
Přijímač je dost veliký, hrubým odhadem tak cca 7 cm, ale neváží nic. Ona je docela veliká i samotná myš, takže ten adaptér už nezabije. Pokud bys to chtěl nosit s sebou, největším problémem asi bude dobíjecí kolébka, která je dost neskladná... Takže krátkodobě na pár dní bez kolébky je to ok, ale nosit kolébku s sebou už je docela opruz a možná i risk - opěrka na kolébce nepůsobí moc odolně a obávám se, že při neopatrném vložení do tašky by se mohla i zlomit.
Jinak baterka je interní speciál od Logitechu. Údajně se nedá v podstatě sehnat a případná výměna je uživatelsky značně nepřívětivá - odlepení velkých teflonů na spodku myši atd. Výdrž je každopádně docela slušná - několik dní celodenního intenzivního používání.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)