Výsledky 1 až 19 z 19

Téma: Logitech MX Revolution

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní Re: Logitech MX Revolution

ad DPI ... asi nejcastejsi PG mys MSIE3.0a ma 400DPI tkaze tam fakt problem nebude ¨

a jak je to s koleckem? miluju mx1000, ale vadi me (krom toho ze je tezka a tim padem po delsi praci saham po lehci optice - ale na to se da zvyknout), ze ma moc tvrdej stisk kolecka, proto si nemuzu dovolit s ni delat nektery docela dulezity ulohy (nebudu zminovat) kde je prave stisk koelcka nutnej

Tak už jsem taky vyzkoušel Revolution. Popravdě řečeno argonomie výborná, ovládácí software překonal porodní bolesti, myška je přesná, kolečko praktické, rolování rychlé. Ale velikou vadou na kráse je cena. Příjde mi hodně nepřiměřená (i když já mám co říkat, když set z popisu jsem kupoval bezmála za 5 kaprů), takže za současnou lepší volbu považuji MX1000 (cenový rozdíl je cca 600kč bráno v potaz u nejlevnějších prodejců v e-shopech)
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member
    Vliv
    304

Po pár měsících s touhle myší si docela ergochrochtám, padne opravdu pěkně do ruky. Poměrně často se však u ní vyskytuje závada samootáčecího kolečka - po nějaké době může začít drhnout, takže už se točí jen chvilku a rychle zabrzdí... Nejdřív jsem myslel, že tam napadal bordel, a skutečně se mi podařilo něco vyklepat a vyfoukat. Jenomže zrada je jinde - guma na otáčecím kolečku není připevněná a může se mírně posunout z osy, takže pak někde víc vyčuhuje. Při otáčení pak drhne o vnitřek myši a brzdí kolečko. Řešení je prosté. Stačí gumu ručně vytvarovat a problém je pryč, rychlá a jednoduchá oprava.

Member Avatar uživatele Gregy
    Věk
    34
    Vliv
    241

A co velikost přijímače? Používam notebook takže je to docela podstatná věc. Proč k ní nedali přijímač od VX nano?
    The Cake is a SPY!

Senior Member
    Vliv
    304

Přijímač je dost veliký, hrubým odhadem tak cca 7 cm, ale neváží nic. Ona je docela veliká i samotná myš, takže ten adaptér už nezabije. Pokud bys to chtěl nosit s sebou, největším problémem asi bude dobíjecí kolébka, která je dost neskladná... Takže krátkodobě na pár dní bez kolébky je to ok, ale nosit kolébku s sebou už je docela opruz a možná i risk - opěrka na kolébce nepůsobí moc odolně a obávám se, že při neopatrném vložení do tašky by se mohla i zlomit.

Jinak baterka je interní speciál od Logitechu. Údajně se nedá v podstatě sehnat a případná výměna je uživatelsky značně nepřívětivá - odlepení velkých teflonů na spodku myši atd. Výdrž je každopádně docela slušná - několik dní celodenního intenzivního používání.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Logitech Desktop Cordless MX a IE x FF
    Založil Zdenek Dubnicky v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 24.06.2006, 16:57
  2. Logitech MX900 vs. MX 700
    Založil ironfist v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 08.02.2006, 14:59
  3. Logitech MX 500 vs. Microsoft Explorer 4.0
    Založil x14 v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 73
    Poslední příspěvek: 10.05.2005, 18:48
  4. Logitech MX 1000 - co je v ni vlastne za laser?
    Založil admix v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 08.01.2005, 13:03

Pravidla přispívání