Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Mozilla Thunderbird - velikost zálohy

Senior Member
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní Mozilla Thunderbird - velikost zálohy

Ehm.... po roce jsem v praci konecne vyzebral novej PC a ted si pretahuji data

Na Thunderbirda jsem pouzil jejich backup ale zdesil jsem se, kdyz mi po cca 10min. vyplivnul zalohu o velikosti 1,2GB dat !!!! pritom kdyz prochazim zpravy co tam mam tak to nic velkeho neni....

Obnova z teto zalohy je ale OK a pracuje.... nic mene me zarazi ta velikost.... byl jsem zvyknutej z OE na velikosti max. kolem 50-150MB ale tohle
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Standardní Re: Mozilla Thunderbird - velikost zálohy

No nevim co je to "jejich backup", ale zkousel jsi treba MozBackup?

Senior Member
    Věk
    45
    Vliv
    285

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    No nevim co je to "jejich backup", ale zkousel jsi treba MozBackup?

Ano to je on..... tim jejich jsem myslel tento....

ta velikost je divna
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Citace Původně odeslal DAFER Zobrazit příspěvek
    Ano to je on..... tim jejich jsem myslel tento....

ta velikost je divna
    Tak mrkni dovnitr(je to tusim obycejny ZIP) a zjisti, ktery soubor to tak nabobtnal(nemas tam treba nejake silene prilohy?) a pak to omrkni vuci http://www.czilla.cz/podpora/soubory-v-profilu.html

Senior Member
    Věk
    45
    Vliv
    285

Tak jsem to našel a světe div se ono se to ještě zvětšilo je to zde:
    C:\Documents and Settings\Servis\Data aplikací\Thunderbird...profile...atd....

Jsou tam nazvy jednotlivych souboru stejne pojmenovanych dle slozek co mam pro postu.... jedna z nich je ale INBOX a ta ma ted 1,9GB !!!! kdyz se do nipodivam zjistli jsem ze jsou v ni ulozeny vsechny posty, co mi kdy prisly od roku 2004 ted podle hlavicky pak je vetsinou smesice znaku a pak zase hlavicka .... na konci se pripisuji dalsi a dalsi....

Nevite cim to muze byt? nebo je to normalni?

Citace Původně odeslal DAFER Zobrazit příspěvek
    Tak jsem to našel a světe div se ono se to ještě zvětšilo je to zde:
    C:\Documents and Settings\Servis\Data aplikací\Thunderbird...profile...atd....

Jsou tam nazvy jednotlivych souboru stejne pojmenovanych dle slozek co mam pro postu.... jedna z nich je ale INBOX a ta ma ted 1,9GB !!!! kdyz se do nipodivam zjistli jsem ze jsou v ni ulozeny vsechny posty, co mi kdy prisly od roku 2004 ted podle hlavicky pak je vetsinou smesice znaku a pak zase hlavicka .... na konci se pripisuji dalsi a dalsi....

Nevite cim to muze byt? nebo je to normalni?
    To je docela normalni, a pokud tam mas postu od roku 2004, dokazu si tech 1.9GB predstavit. On totiz TB defaultne nemaze stare emajly, ale nechava je prave v Inboxu. Jde to ale samozrejme redukovat pres Soubor > Udrzba slozek. Jinak taky Moznosti > Rozsirene > Rezim offline... > Misto na disku ti pomuze to nastavit na automatiku pokud vim.

Senior Member
    Věk
    45
    Vliv
    285

Citace Původně odeslal jedik Zobrazit příspěvek
    To je docela normalni, a pokud tam mas postu od roku 2004, dokazu si tech 1.9GB predstavit. On totiz TB defaultne nemaze stare emajly, ale nechava je prave v Inboxu. Jde to ale samozrejme redukovat pres Soubor > Udrzba slozek. Jinak taky Moznosti > Rozsirene > Rezim offline... > Misto na disku ti pomuze to nastavit na automatiku pokud vim.
    SUPER diky uz je to OK

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Mozilla Thunderbird - problem s ochadzajucou postou
    Založil e1 v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 11.11.2004, 14:36
  2. Mozilla Thunderbird
    Založil Gappa v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.10.2004, 21:25
  3. velikost MAC tabulky switche
    Založil KUBA v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 5