Žádné příspěvky tu nejsou protože je Maul okamžitě po tom co mu pomynulo zatmění mysli rychle smazaldal jsem sem jeho urazky ze SZ ktere mi z postu Moderatora posilal a to taky hned smazal -> a jeste kricel ze jsem si teda dovolil dost a v tu ranu tu byl "firemni pravnik" riksa s listovnim tajemstvim
LOL. Asi se neceho v tech SZ boji - treba toho ze by se mohlo vic lidi dozvedet ze neni takovy na jakeho si tu hraje.
Na mucednika si nehraji ... neprispivat a nevystavovat se tak dalsim urazkam je moje svobodne rozhodnuti a kovbojku z toho nedelam. Tu z toho dela Maul se svymi dalsimi posmesky na mne a narazkami na muj dusevni stav - coz mne jen utvrzuje v mem rozhodnuti.
Je jen na mne kde budu sve fotografie vystavovat a v Maulove "firme" kde si v kazde SZ vyprosuje ze je spolumajitel to urcite nebudeVzhledem k tomu ze jsem tu na foru aktivne pobyval pres 6 let (mozna i dele ... uz ani nevim - z dob uplne prvniho fora a dokonce na nej i financne prispival), tak jsem jen povazoval za slusnost se rozloucit a podekovat nekterym lidem tady v sekci DigiFoto. Toto ja osobne nepovazuju za kovbojku a nevim proc si tu nekdo mysli ze za to cekam litost.
Nikde anonyme nevykrikuji .. proste jsem se jen rozhodl sem neprispivat moje vytvory. Je to tu jen anonymni diskuzni forum - nic vic a nic min.
Jestli mas o vec jako Admin ( a jiste taky "spolumajitel") opravdovy zajem, mohu ti nasi SZ zaslat na mejl. Ty zpravy nejsou az tak soukrome, protoze mi je Maul psal z pozice Moderatora fora a zadne soukrome veci neresime - jsou to ciste jen veci tykajici se rizeni fora ... to je tak jedine co mohu udelat. Vse ostatni Maul smazal. Mozna se budes podivovat koho to mas vedle sebe ve "firme"Ovsem nic z toho co se stane neovlivni moje rozhodnuti - mam taky svoji hrdost.
Takze musis zvazit jestli pro tebe treba neni lepsi radsi nic nevedet a tvarit se ze odesel dle Maula jeden psychicky labilni psychous![]()