Citace Původně odeslal kayhak
Citace Původně odeslal Damian
S Morganama jsou na K7T Pro a Pro2x problemy, ale jen pri startu (aneb magicky cudlik resetu vse jisti).

XP musis odemknout a behat ho na 100FSB, nebo ho neodemknout a spokojit se s nizsim nastavenim. Nevim ale, zda to se pak projevuji problemy jako s Duronama.
O tom abych tam dal na tuhle tu desku ATHLONA model XP (s laborovanim) o tom ani Nepřemýšlím !!

A JAK TO MYSLIS S TIM ZE S MORGANAMA JSOU JEN A JEN PROBLEMY ?? JAKY MAS ZKUSENOSTI S TIM,U KOLIKA PC z touhle deskou jsi to videl? Nebo jen doma u sebe?? Já pak pořád tak trochu váhám,když mi 3lidi reknou jo a další 3 mi řeknou že ne a napišou mi tohle....hmm...

Víím že nejlepšíí řešení by bylo si koupit jinou a novou desku a bylo by po problémku,ale já o takovem upgradu PC ani moc nepřemýšlím,chtel jsem zatím udělat |UPGRADE CPU| max. procíík co tam pujde!
JINAK kdybych upragoval tak rozhodne do ECS bych nikdy nešel !!!!
Tuhle "levnou" značku nemusím mít.

>>Slusnak2

jojo vím že to by bylo uplně NEJLEPSI kdyby mi ten procik nekdo pucil na vyzkouseni,ale nikoho okolo sebe z kamosu nemam ,a v prodejne mi ho taky nepujci.

A i kdyby mi ho pujcili tak jak se da rychle poznat ze mi bude v pohode behat? BUD NABEHNE NEBO NE !!! ZE ANO. Ale co kdyz pak v prubehu provozu se bude casem chovat divne i to se muze stat TAKZE HNED JAK BYCH HO MEL PUJCENEJ TAK TESTOVAT ?? 3Dmark hry atd
S Morganem budes mit K7TPro2 podobny problemy jako s Athlonem XP, Jestli planujes odemykat, tak jdi rovnou do Athlona XP, to je max procik kterej tam pujde.... Cokoliv s novejsim jadrem nez Spitfire nebo Thunderbird bude potencialne problematicky.

Za provozu uz to bude v pohode, problemy ti bude delat spis bootovani.
(ale taky to problemy delat nemusi, K7TPro2 se lisi kus od kusu)

Mas vuci ECS extremni predsudky, dnes spousta znacek jako treba Abit outsourcujou do tovaren ECS. Je to jeden z nejvetsich vyrobncu desek plosnych spoju... To ze je ECS levnejsi je proto, ze vetsinou neni vybaveny dodatecnejma serepetickama, nic vic nic min.