aless: Pěknej odkaz, akorát mě překvapily převody v plastovém provedení. Za ty peníze by to mohlo být kovové. Ale stejně je to fakt bombovej wheel.
Něco takového si přeju už strasně dlouho. Jezdim občas LFS S2 a na tohle by to bylo super. Ještě 3 placky před sebou jak je na té fotce a už by mě nikdo od kompu neodtrh. Jenže ta cena je fakt drasticka takže se asi nikdy nedočkám.
jinak já mám starý gameportový Microsoft Sidewinder Forcefeedback Wheel už asi 8 let možná i dýl. Tenkrát stál něco kolem 9000,- Dostal jsem ho od Táty k vánocům. Za ty prachy bych teď měl tohle.
Jen bych ještě dodal, že ten můj Wheel se zdá konstručně lepší něž Momo. Znám tři lidi co maj momo a májí hroznou vůli ve volantu, je hrozně rozvrzanej a rozvrklanej. A to ho maj 3 roky. A ten Můj MSFW je na tom daleko, daleko líp. Taky co by jste chtěly za dvaapůl, nebo kolik to momo stojí)) Ale zase momo má lepší podporu a věrohdnější feedback.
Co si myslíte o Odezvě? má USB lepší odezvu, než Gameport?
Midiport (gameport) se používá pro sync hudebních nástrojů a nebo pro synch dvou PC při LiveSet hraní.O řešení přes USB jsem o nikdy neslyšel, tak předpokládám u Gameportu lepší odezvu. Ale jen si to myslim, nevim to určitě.
Midiport využívám k hraní a vytváření hudby na PC.