Výsledky 1 až 25 z 532

Téma: Jakou fosnu pro Conroe??

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jakou fosnu pro Conroe??

Citace Původně odeslal chozze Zobrazit příspěvek
    Se porad nemuzu rozhodnout jestli p5b od Asusu nebo DS3 od Gigabytu - cena je stejna anebo si priplatit 6 stovek za DS4 ? Otazka pro mne je, co za tech 6 stovek navic dostanu =)
    ICH8R, heatpipe chladič a lepší napájení.

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    no prave jsem objevil Asus P5B Deluxe za 5k, takze pujdu asi do toho

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

keby si tak aspon napisal kde, takto ma tento tvoj prispevok fakt obrovsku hodnotu kamo ..

k teme, vie niekto, kde maju s istotou uz gb dq6 s novou reviziou 965?

EDIT> OMG tak snad sa tu kurwa v zastupoch "expertov" najde niekto z eshopov kto ma informacie a rad by si dobrou infoskou pomohol k odbytu ..
    Naposledy upravil SajmoN; 17.09.2006 v 14:02. Důvod: :P
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Citace Původně odeslal SajmoN Zobrazit příspěvek
    keby si tak aspon napisal kde, takto ma tento tvoj prispevok fakt obrovsku hodnotu kamo ..

k teme, vie niekto, kde maju s istotou uz gb dq6 s novou reviziou 965?
    No tos to vylepsil Vesteckou kouli tu asi nikdo nema. A podle meho je jeste moc brzo. Trochu zaruka by mohla byt na konci zari, ale i tak to bude loterie.
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Heatpipe k ničemu (pouze na efekt), když tam dáš normální velkej Alu pasiv, chladí to lépe (popř. HP co se prodávaj přímo na chipsety samostatně je nejlepší volba) a mosfety kolem cpu netřeba chladit z horní strany, protože maj plastové pouzdro a 90% tepla odváděj do desky svou spodní stranou, navíc ten pasiv na nich neleží celou plochou a ještě je tam navíc tlustá vrstva "teplovodivé" gumy ...ten rozdíl v napájení na jmenovaných deskách nemá prakticky žádnej vliv na OC.
    Ale jinak nic proti, jen to uvádim na pravou míru....

Post Re: Jakou fosnu pro Conroe??

Citace Původně odeslal Over Zobrazit příspěvek
    Heatpipe k ničemu (pouze na efekt), když tam dáš normální velkej Alu pasiv, chladí to lépe (popř. HP co se prodávaj přímo na chipsety samostatně je nejlepší volba) a mosfety kolem cpu netřeba chladit z horní strany, protože maj plastové pouzdro a 90% tepla odváděj do desky svou spodní stranou, navíc ten pasiv na nich neleží celou plochou a ještě je tam navíc tlustá vrstva "teplovodivé" gumy ...ten rozdíl v napájení na jmenovaných deskách nemá prakticky žádnej vliv na OC.
    Ale jinak nic proti, jen to uvádim na pravou míru....
    Tak to se docela pleteš! Zkoušeli jsme měřit telotu na vga s heatpipe, kdy teplota byla okolo 65 stupnu a chip samotný měl teplotu okolo 38 stupně.
    Myslím že na chipsetu to bude podobné

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal ok1dtm Zobrazit příspěvek
    Tak to se docela pleteš! Zkoušeli jsme měřit telotu na vga s heatpipe, kdy teplota byla okolo 65 stupnu a chip samotný měl teplotu okolo 38 stupně.
    Myslím že na chipsetu to bude podobné

To se opravdu nepletu, protože jsem na chipsetu taky měl podobnej HP, za druhé se tu bavíme o zkladní desce a chipsetu, za třetí... když si to pořádně přečteš co jsem napsal, ta se reakce byla na HP co tam výrobce montuje a doporučuju vyměnit bud za AL pasiv,nebo HP co se prodává nachipsety.

Citace Původně odeslal Over Zobrazit příspěvek
    To se opravdu nepletu, protože jsem na chipsetu taky měl podobnej HP, za druhé se tu bavíme o zkladní desce a chipsetu, za třetí... když si to pořádně přečteš co jsem napsal, ta se reakce byla na HP co tam výrobce montuje a doporučuju vyměnit bud za AL pasiv,nebo HP co se prodává nachipsety.
    Ok tak promiň moji nepozornost. Příspěvek na mě udělal dojem jako kdyby HP všeobecně moc nechladil. Jinak si myslím že pokud je to dobře udělaný tak není rozdíl jestli je na vga nebo chipsetu.

Diky vsem za dukladne vysvetleni ;o).. Jinak jsem prave objevil ameriku, ze se Asus p5b deluxe dela ve dvou verzich, jedna s wifi a druha bez wifi - takze ona zminovana cena 5k byla bez te wifi..

no zkousel jsem tu DQ6 C1, ty heatpipe urcite chladi, na 400fsb to bylo horky jak prase,zespoda taky,ale chtelo by to spis vodu.
    jinak ted zkusim asuse, ta dq6 me az tak nenadchla,bios nic moc,ale DTS interactive je teda bomba.
    Chieftec DA-01B-D, Seasonic S12 500W, Gigabyte P45-UD3R, Intel Conroe, Zeppelin 8GB DDR2 800MHz, Samsung F1/F2

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jakou 802.11g (54Mbps) PCI síťovku pro linux ?
    Založil VOiD v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 02.05.2004, 04:22
  2. Jakou Graf. kartu od ati pro P4 ??
    Založil Titan v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.08.2003, 19:00
  3. Jakou minimální konfiguraci pro vypalovačku?
    Založil hbufka v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 11.11.2002, 22:39
  4. Jakou desku pro P4?
    Založil Carcass v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.10.2002, 12:46
  5. Jakou SDRAM pro FSB 140-150Mhz ?
    Založil LM v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 36
    Poslední příspěvek: 22.10.2002, 19:42

Pravidla přispívání