Neviete kde je zapamatana pozicia lubovolneho okna pri otvoreni? Napr. pri tlaceni sa mi dialogove okno otvori tak, ze vacsia cast je mimo obrazovku a vzdy ked potrebujem upravit parametre tlace musim si ho posunut. Uz ma to zacina otravovat.
Neviete kde je zapamatana pozicia lubovolneho okna pri otvoreni? Napr. pri tlaceni sa mi dialogove okno otvori tak, ze vacsia cast je mimo obrazovku a vzdy ked potrebujem upravit parametre tlace musim si ho posunut. Uz ma to zacina otravovat.
co vim tak wokna okna umistuji bud podle toho jaxi to nastavi primo program nebo je to rizeno systemem. Takze pokud to primo aplikace nepodporuje (jako napr v TotalCmd je "Ulozit pozici okna") tak si asi v pytli![]()
Nebo existuje takovej scriptovaci jazyk pro Win, menuje se AutoIt. Programujes jakoby lidsky vstup(zmacknuti klaves, pohyb mysi), pri otvirani oken ci programu muzes zadat souradnice otviraneho okna. Je to sic krkolomne, ale jestli to nutne potrebujes, tak staci napsta tri radky.
BA95 positive
Jen mrtví poznají konec války. Platón
A zkusil jsi to okno pretahnout do vhodne pozice a zavrit? (naslednym restartem woken asi nic nezkazis )
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)