no, nedela ale co s tym ked x64 momentalne s hrami a mnozstvom APP na ktore bude tato masina (asi) pouzivana nic nenadela, kedze na tomto systeme jednoducho nepobezia, alebo nepobezia korektne ?
Takze, ja by som sa len pridal. Modul ram dole, kvoli kompatibilite s vobec jej zbytocnosti. Taktiez by som pouvazoval nad zbytocnostou vodneho chladenia, jeho prinos je pri dnesnych pasivoch s HeatPipe minimalne diskutabilna a spolahlivost je mensia.
Disky ma ani tak nezarazaju, zaraza ma len sposob preco by mali byt v jednom a tom istom pocitaci. Co tak poriesit daky externy rack na storage a do PC dat ozaj rychle disky aj ked s mensou kapacitou.
Este by som pridal volantik, ten sa pre takeho gamblera zide. Na zaver dodam len ze mega blbost je kombinacia tych 2 monitorikov. Chapal by som fayn 21" monas na pracu a HDTV telku s rozlisenim 1920 x 1080 (napr http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8090284). Jedine ze by znamy uz nieco podobne, nebodaj lepsie vlastnil.
Zatial vsetko, pockam si na odpoved.Dost by pomohlo ak by sa napisal, aspon vseobecne naco to pc ma byt.