Citace Původně odeslal Eagle
Citace Původně odeslal TimeLord
Vobec si mi nepokazil radost, dokonca si ma aj pobavil
HT je uz teraz vyuzitelne a vyuzivane na serveroch pre male firmy ktorym sa neoplati kupovat Xeony a kedze im na servery bezi viac servisov a daemonov tak si to system v pohode rozdeli a je badatelne znatelne zrychlenie tychto serverov v porovnani bez HT. Ono pracovat s PC nie je len spustit si jednu game na AMD a nestarat sa o ostatne veci
Cheers
No to by mě teda fakt zajímalo, která firma využívá P4 s HTT na server? P4 je procesor pro desktopy a workstation, do serverů jsou Xeony. Ty mají HT již od uvedení čipu Prestonia (což je Northwood) a jejich cena je jen o málo vyšší než u P4. Za cenu 3.06 GHz P4 + Granite Bay je možné získat dva pomalejší Xeony a dual-desku. Co je pro server lepší, nemusím snad říkat...
V poslednej dobe sme robili dodavku pre 2 firmy s menaj ako 10 PC. Na servery je SBS v jednej pre 5 v druhej pre 10 userov tak naco tam davat Xeony ? Sice to nie je server v pravom slovazmysle, ale pre nich ano. Len som poukazoval na to v akych situaciach je HT vyuzitelne a vyuzivane. A nie je pravda ze za rovnaku cenu spravis 2x Xeon + dualCPU doska.