Citace Původně odeslal Karel_M
To co předvádí nVidia dnes, je přímo horror. Jak hardwarově (celá ta řada GF4 MX a jako zlatý hřeb FX + neschopnost podpory DX9.), tak softwarově (nové Detonátory minimálně 1x týdně a nic z toho...).
Já mám sice taky nVidii - GF3 Ti200, ale raději jsem si připlatil za Leadteka TDH kvůli tomu, že má filtry od Leadteka a ne od nVidie, které tak krásně przní obraz. Rozdíl v kvalitě obrazu je obrovský...
Faktem je, že kdybych teď dělal upgrade, tak není co řešit - dneska tahá pilku Radeon jak kvalitou, tak i cenou. Ani starý argument, že neumí drivery už neobstojí.
Celkem by me zajimalo, proc se kazdy tak navazi do te slavne GF4MX .
Vyberes si ten nejvetsi a nejzastaralejsi low-end, co je dnes na trhu a potom rikas ze NVidia = MX Jinak k GF4MX je uz asi zbytecne se dale vyjadrovat, mel jsem za to, ze debata na toto tema je tady uz ukoncena.

Hmm, betaverze detonatoru te prece vubec nikdo nenuti pouzivat. Oficialni WHQL drivery jsou na strankach NVidie a zadne problemy s nimi vetsinou nejsou - posledni certifikovana verze 41.09 ma datum uvedeni zacatek prosince 2002. To ze si s uvedenim novych certifikovanych driveru vzdycky davaji tak nacas, spis svedci o tom, ze kazda verze je skutecne peclive odladena (byly tady samozrejme obcas ruzne ulety jako 23.11)

Poslednim nesmyslem svemu celemu zlucovitemu vylevu nasazujes korunu. NVidia nikdy zadne vystupni obrazove filtry na karty nevyrabela, nevyrabi a vyrabet nebude. Reseni je zcela v rukou konkretniho vyrobce. OEM vyrobci setri kazdou korunu, tzn. ze i na vystupni obvody radeji pouziji levnejsi soucastky, takze se neni cemu divit, ze napr. Leadtek asi ma lepsi obraz nez Manli.