Citace Původně odeslal demi-god
To ja.viper: Ja uz jsem na to pipani prisel, to delal nejakej *** HW monitoring programek. Predtim jsem mel MB MSIcko, a ty dodavaj vlastni HW monitoring programek PC Alert. Tohleto jsem neznal, ale s prehratim graficke karty to nemelo nic spolecneho.
Taky uz asi brzo strhnu pasivy, a uvidime co to tam teda mam.
Jo, a taky jsem se chtel zeptat, jak se zhruba projevuje nestabilita graficke karty Spadne celej system? Nebo nejake chyby v obrazu?
Jo taky jsem mel MSI kdysi davno ted mam viz podpis a jsem spokojeny jedina chybicka ze ma delicku jen 1/4
No az sundas ty pasivy tak to sem hned hod ,taky by me to zajimalo a kde jsi ji vlastne koupil ? Ja ji mam z ProCy a myslim ze bych asi mel mit ty 3.5 ns ,jedu na 560

No nestabilita to je celkem relativni pojem .neco se da otestovat v Benchmarcich ale neco jen dlouhodobym testovanim (parba her ) .No nejlepe dohromady .Zakladnim projevem ze karta je moc taktnuta jsou chyby v obraze , spatne zobrazovani textur ,spatne prekreslovani apod. ,nebo ti spadne cely test tak pak to je jasny dukaz ze uz to je moc ,no a pozor nekdy se stava ze 3dmark ti projede cely ty se radujes a pak hodis jiny test a total demage system se zasekne ,v lepsim pripade v horsim "Clear CMOS "