diky, taky se mi docela libi - ve sve jemnosti .. ale krb si kuli tomu asi porizovat nebudu
zde jste jedna, ktera se mi tak nejak k predchozi serce nehodila,
majestatne rostlinstvo
![]()
diky, taky se mi docela libi - ve sve jemnosti .. ale krb si kuli tomu asi porizovat nebudu
zde jste jedna, ktera se mi tak nejak k predchozi serce nehodila,
majestatne rostlinstvo
![]()
■C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ6 ■ 2gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
"As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■
tak sem se prave vratil z konzertu legendarni psychadelicke skupiny Legendary pink dots, jsem natolik pln dojmu z bozskeho Edwarda Kaspela, ze Vam sem ty fotky proste hodit musim, ac vim, ze jejich TK Vam patrne bude delat potize, ..z telefonu - bez jakychkoli uprav.
pro me je dulezita spis atmoska, barevnost a celkovej pocit - a ten z toho nejakej mam, tak .. to jen tak.. no
Legendary pink dots - Edward Kaspel
![]()
Naposledy upravil Hrochoslon; 04.10.2006 v 03:34.
■C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ6 ■ 2gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
"As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■
Muhehe, co to je za generator digitalniho sumu?No proste tohle uz je moc, TK je hoodne slabe a silne to utlacuje fotku, jako neco se da tolerovat, ale tady to je skoro jak vytvorene v PS
![]()
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
ja nevim, me se zvlast ta prvni fotka libi. kapelu neznam, toho typka taky ne, ale pro me ta fotka ma atmosferu ... a mam takovej pocit, ze cast ty atmosfery dela i ta spatna TK ... (mozna kdybych to videl z nejakyho profi stroje, tak mluvim jinak ...)
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Tohle už je fakt jako snažit se sestřelit prakem letadlo a ten výsledek podle toho vypadá. Vždyť Tě focení zjevně baví, tak proč si nekoupíš foťák?
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)