Taky se musím Sanya zastat-chybný výrobek,to se holt může stát každému,zvláště dneska,když zákazník kouká na každý mA kapacity.Ty ostatní se totiž těm deklarovaným 2500 moc nepřibližují,osobně jsem nenatrefil na baterii,co by měla více jak 2300 v reálu.Ale je tam napsáno 2500 nebo dokonce 2600mA,prodávají to támhle v tržnici za dvě kila,tak to přece musí být super,nebo ne...??Bohužel,tímhle způsobem uvažuje 90 procent zákazníků.Mimochodem,Sanyo dělá i baterie pro Ansmann a jsou to jediné baterie,které spolu s Energizerem snesou i brutální nabíjení 7,5A/15 minut,tuhle nabíječku dělá Energizer,na rozdíl od Varty funguje s každou dobrou baterií,Varta má senzor,který podle povrchu detekuje firemní baterie a umožní 15 minut režim.Takhle nabíjí každá článek zvlášť,ventilátorem je chladí a pokud uvažujete o článcích jako o spotřebním zboží,mohu jí doporučit.Nevydrží tak dlouho jako z Accu Traineru AT1 až 3,ale nijak radikálně to jejich životnost nezkrátí a na jedno nabití vydrží jen o málo méně než z těch šetrných nabíječek.Osobní zkušenost?Ano,je to tak,používám jí na cestách nebo když jsem zapomněl nabít a za 20 minut mi jede autobus...