Čekal jsem kdy někdo napíše obligátní dotaz jestli hraju 3D Marky >:} 3D mark nemá moc smysl porovnávat mezi různýma typama karet, protože každá je při různých testech jinak rychlá a subjektivní efekt na hraní pak nemusí odpovídat score v 3D Marku. Ale těžko mi někdo vymluví že když mám teď Athlon 64 3500+ (i OC na 4000+), 666 MHz paměti (na 4000+ 6,6 GHz Mb/s průtok) na chipsetu nForce 550...............že je normální skóre 5500 v 3D05 když jiní mají se stejnou kartou a slabší sestavou kolem 6000. A i když nataktuju cokoliv, kartu, paměti, procesor, PCIE tak se prostě přes 5900 nedostanu.........a to už jiní se stejným nastavením narážej k 7000. Dokonce když to s taktováním přeženu tak se kolikrát dostanu i na nižší skóre než bez taktu. Monitor Riva Tuneru si s 7600GT asi moc nerozumí protože ukazuje pořád tu samou frekvenci i když ji podtaktuju ručně, takže sem tam kde jsem byl.........pořád to zkrátka není ono a 10-20 procent mi tam chybí. Pokud má někdo konstruktivní nápad, budu rád. Ale výlevy typu kup si Duo Core nebo "nehraj 3D marky" bych prosil vynechat. Děkuji