SuSE jsem mel (10.0) a je to v pohode..je to vsechno ve stylu woken, na vsechno jsou ovladaci panely atd. Libi se mi taky moznost automatickeho stahovani aktualizaci, coz myslim u free Mandrivy neni.
SuSE jsem mel (10.0) a je to v pohode..je to vsechno ve stylu woken, na vsechno jsou ovladaci panely atd. Libi se mi taky moznost automatickeho stahovani aktualizaci, coz myslim u free Mandrivy neni.
ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
work: HP Docking Station | HP L2445W
audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555
Ja bych taky přemýšlel o Ubuntu, jelikož jsem taky linuxová lama, tak ho můžu s klidným srdcem doporučit. Když jsem hledal "to správný distro", tak jsem jel od Suse (to mi nějak nesedlo), přes Slackware (neni lama-friendly), Mandrivu (s tou sem byl spokojenej), Fedoru (pro mě nej, teď používam) až k Ubuntu. Díky fórům o Ubuntu jsem se toho dost naučil a skoro všechno mi jelo bez nejmenších problémů. A taky neni moc veliký, což je u mě plus.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)