Citace Původně odeslal mraky Zobrazit příspěvek
Uprimne, tech pravidel uz je tolik, ze uz ani ja si je vsechny nepamatuju. To aby clovek prosel nejdriv pravidla, aby nekde neco nezapomnel dopsat

Jinak k pravidlum. Mela by se nastavovat jen do te podoby, do jake je schopne vedeni fora kontrolovat. Takovych poruseni pravidel je v bazaru spousta, ale holt Atreides nasral zalobnicka. Kdyz uz merit, tak vsem stejnym metrem nebo zkrouhnout pravidla - na starym foru zadna takova pravidla nebyla a jak se nam zilo dobre. Nehlede na to, ze od kritiky tu mame karmu, ne?
problem mit na pameti 14 pravidel mi na vysokoskolaka moc nesedi ver mi, ze nez dojdes rano na zastavku mhd, dodrzujes tuny pravidel a ani o tom nevis.

ad mnozstvi pravidel: to mnozstvi je dano mnozstvim useru - za starych dobrych casu na yabb bylo useru malo, vicemene se znali a nebylo zapotrebi je chranit. dneska je tu useru tuna, nekteri (viz vyse) s celkove 11 posty, z cehoz je 6 (!) v tomto threadu, sem lezou vyhradne kvuli kseftovani v bazaru, nekteri se pritom dopousteji trestnych cinu (velechova), spousta jich obchoduje netransparentne, nekteri posilaji misto komponentu cihly atd atd atd.
zkratka, jestli ma bazar alespon trochu reprezentovat solidnost pri koupi/prodeji, je zapotrebi jeho fungovani vymezit, kdyz to useri nedovedou sami.