Citace Původně odeslal AjsTi Zobrazit příspěvek
ZÁKAZ obchodovat jinak než pomocí threadu ve kterém prodáváte/dražíte (tzn. NE přez SZ či jakkoliv jinak)!

Myslim , ze z toho sa da chapat , ze si mal uviest predavam jinde.
Precti si to znova - Zákaz obchodovat jinak než v danném threadu znamená i to, že je zákaz obchodování jinde (tzn. že je irelevantní napsat, že prodávám i jinde... protože to je právě zakázáno - ovšem to nikdo nedokáže)

Citace Původně odeslal tominek Zobrazit příspěvek
To te tak extrmne omezuju zakaz vstupu do bazaru na jeden mesic? U uzivatele s 12 posty bych to necekal vzhledem k tomu ze 4um pravdepodobne nenavstevuje nikterak casto.
nezapomen odečíst těch předchozích 5 postu so jsem začal zde psát tzn že bych neměl 12, ale 7... - Každopádně když se stále chcete zastávat pravidel - v pravidlech jsem se taktéž dočetl, že do bazaru se smí až po určitém čase co tu má človek založen účet... - etn muj je od roku 2004 čili opet pravidlo splněno...

Btw snad mám právo nejak začít ne ? taky jste na začátku neměli hned odesláno 100 příspěvku taky jste začali od 0.

Spíš mi moderátoři, admini napište co jsem tedy měl dělat- jak jsem měl záležitost s APčkem řešit ?