uu prosím bez urazek - taktez nikoho neurazim !

uvedu zde stejne argumenty, ktere jsem napsal mishovi do SZ.

napred ohledne APčka, ktere jsem po par dnech zrusil...
- spousta lidi v bazaru pise vetu napr. "prodavam i jinde"
tzn. že pokud bych chtel lhat - mohl jsem napsat prodano - zamkněte prosím
nebo si např vymyslet že mi spadl na zem a že ted nevim zda-li funguje a nebo jiné nesmysli...

Napsal jsem pravdu a to takovou, že přístroj, který jsem dostal na místo starého APčka (protože má jen 1LAN - kdežto nový AP má 5xLAN čili možnost mít připojeno více kompů) bohužel nejde připojit do místní síte wifi. čili se musím vrátit k puvodnimu AP a místo nej jsem do noveho postu nabidl ten pro více LAN klientu.
Dokonce nikdo o nej nejevil zájem ! čili se NIC nestalo - a cenu jsem nakonec stejně uvedl.

Čili pokud tohle byl až druhý prohřešek - domnívám se že, žádný nebyl a tudíž bych mohl být "souzen" pouze za první...

- - -

Co se týče nakupu desky od Maula...
začnu napřed tím, že potom co Maul kontaktoval moderatora Mishu, se me dotycny optal co a jak - odpovedel jsem mu na SZ a poprosil jej zda-li mi pošle svuj nazor na vec.
Nestalo se tak - jedine co se az po 3-4 dnech stalo, bylo že mi odepsal na post ohledně APčka že tohle jsem už přehnal... a že to nezustane bez odezvy... (to mělo znamenat jako vyhrožování ? )

Napsal jsem Mishovi druhou SZprávu a zmínil jsem se že mi pravděpodobně zapomnel odepsat na první - a poprosil jsem jej o reakci....

Reakce přišla - bohužel ne jako Soukromá Zpráva - ale rovnou BAN do sekce bazar, ale jeho názor, vyjádření jiného moderátora, admina NE...

Nejdu sem brečet, ikdyž to tak vypadá - přijde mi to jako nefer jednání ...