Konkrétně tuhle grafiku (7600GST) mám v zeleném provedení, z 32.týdne 2006 - porovnával jsem osazení u Leadteku WinFast TDH 7600GT.Výsledek: stejné PCB,paměti Samsung,stejné součástky (až na 3 kondenzátory,které jsou u obou výrobců jiných kapacit a provedení)Nakonec jsem se odhodlal a na kartu flashnul BIOS z Leadteku 7600GT, rev.3 (liší se jen v předvolbách otáček fanu ve 2D a 3D, rev.3 má nastaveno v obou režimech 60%, u Inno3D a v předešlých verzích Leadteku bylo míň,protože ale zatím nemám lepší chladič než osazený stock,nechal jsem otáčky na 60%).Karta se hlásí samozřejmě jako Leadtek 7600GT,instalace i chod bez problémů.Zatím nemám čas na testy OC,později doplním.BIOSy i flasher k dispozici na
www.mvktech.net. , můžete vybírat i z jiných výrobců - nicméně doporučuju právě zmíněný Leadtek,který se opravdu v ničem podstatném v osazení neliší.Doporučuju zálohovat BIOS stávající a pro jistotu vyzkoušet kompatibilitu vybraného BIOSu RamBIOSem (hlavně u černého PCB s Infineony,ačkoliv i to by mělo být stejné).A chcete-li mít kartu tichou i ve 2D,upravte si v NiBitoru otáčky fanu podle stávajících,jen ve 3D doporučuju ponechat původní nastavení a dokoupit lepší (tišší) chladič.IMHO NV Silencer 6 z GF 6600 by měl sedět,popř.Zalmany,Primecoolery vějíře...
Problém je ale v případě měření teploty GPU - oba výrobci zřejmě používají jiný obvod k monitoringu a tudíž WinFox ukazuje nesmyslně vysokou teplotu (přes 130°C), v ovladačích Forceware se teplota neukazuje vůbec.K monitoringu tak nutno užít třeba Riva Tuner.