Výsledky 1 až 25 z 159

Téma: Paměťové karty pro DF, jejich problematika, atd.

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Paměťové karty pro DF, jejich problematika, atd.

Mno jak sam pises - jsou podezrele levne
    Ja jsem ze stary skoly, takze bych se jich bal. Ne snad proto ze by byly pomale (to asi nebudou i kdyz asi rychlosti 200x dosahovat nebudou) ale spis bych se bal o jejich spolehlivost. Aby "neztracely fotky". Kingston (sam ho tu mam 2x) je asi o chloupek lepsi.
    Ale jak rikam jsem ze stare skoly, dneska je spousta spokojenych uzivatalu s noname kartama navic pocitej s tim ze rychlost 200x nevyuzijes ani smykem. vetsina ctecek jede ca max 10mb/s (=66x) a vic z nich stejne nevycadis a ve fotaku vyssi rychlost nepoznas. Stacila by tedy bohate i kolem 100x (viz nize) ...

Ted par poznamek o Tz-1 (mame ho v rodine):
    1) Normalne ho provozuju s kartou Sandisk Ultra2 a bohate pro ten fotak staci. (natacel jsem s ni i 10min video v nejvyssi kvalite bez problemu) a to je to tusimze POUHYCH 60x
    2) Pocitej s tim ze sum u tohohle fotaku je opravdu na vysoke urovni. Zvlaste v tmavych castech snimku. Musis mit trvale nastaveny nejnizsi iso a i to neni optimalni.
    Na druhou stranu i presto je to pomerne dobry fotak a na dovolenkove cvakani uplne dostacujici.
    Naposledy upravil sx02; 02.09.2006 v 23:00.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání