Citace Původně odeslal brazilterrorist Zobrazit příspěvek
Dolbac: Můžeš napsat svoje zkušenosti s přechodem brašna-batoh? Je to opravdu tak nepohotové nebo jde o zvyk? Když si tak proběhnu situace kdy jsem rychle potřeboval měnit skla, tak jich bylo vcelku málo. A většinou jsem na to byl připraven, takže sklo už ani nebylo v brašně ale někde po ruce. Sice může těch 5s být rozhodujících, ale skoliózu si kvůli tomu pořizovat nechci.
Aigor to vystihl presne, nejlepsi kombinace je bagl i brasna, ale to by potom lenost mohla dojit takoveho konce, ze by v kazdem byla kompletni vybava
Brasnu jsem mel nejakou Tamrac a postupne s prikupovanim objektivu mi prestala stacit ( posledni kapkou bylo, ze mi tele zabralo misto na lahev s pitim ), plesova sezona uz taky koncila ( na plesy jedine s brasnou, tam batoh nema sanci ), a tak jsem resil dilema, co vetsiho. Nakonec po vyzkouseni vsech alternativ jsem u Skody bral batoh. Ac Maulova brasna je super, pri moji ( prozatim >:} ) rachiticke postave to neni to prave orechove. Po delsim foceni me zacaly brat zada.
Dnes uz jsem si na batoh plne zvyknul ( hlavne na jeho polomer pri otaceni se v davu ) a i se sundanim v klidku jsem schopny zmenit objektiv pod 30s