Tak tohle je mazec, to by mě zajímalo co mi zítra řeknou, teď koukám na jejich web (www.gsmtelefony.cz):
Autorizovaná servisní střediska
# všechny telefony u nás zakoupené jsou z oficiální české distribuce a proto je, pokud se rozhodnete, že s reklamací nepůjdete k nám, můžete servisovat v autorizovaných servisních střediscích po celé ČR.
# pro Vaše pohodlí jsme připravili následující přehled, který neobsahuje všechna servisní centra v ČR, ale námi vybraná pro naše dobré zkušenosti.
SAMSUNG, MOTOROLA, PHILIPS, ALCATEL
PPI-ETC s.r.o. , Husitská 42, 130 00, Praha 3
Tel. : +420 225 340 500
www.ppi-etc.cz
Z tohodle servisu jsem dostal vyjadrení a podle mě i kdyby to nebylo tady, tak tam mají jasně uvedeno že můžu reklamovat v jakémkoliv autorizovaném servisu.
Ještě jedna věc, musí mi peníze vrátit rovnou na místě, nebo to můžou ještě nějak odkládat?
Tohle mě tedy vytáčí, asi budu žádat ještě nějakou kompenzaci (uhradu nákladů), co proto musím udělat? Na takovýhle parchanty se asi musí pořádně. Pokud budou dělat problémy a nebudou mi stejně chtít na míste peníze vrátit, mám zavolat ČOI?
To jsem uvažoval že bych u nich potom koupil telefon jinej, ale rači od nich ruce pryč.