Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: nemuzu se zbavit souboru

Standardní nemuzu se zbavit souboru

zdravim, nemuzu se zbavit adresare kde jsou nejaky podivny soubory s nepovolenymi znaky. (koncovka mp3) zkousel jsem to v nouzaku i pomoci RDE commanderu (jakoby vyrtualni windows) v dosu to zkusit nemuzu, nebo nevim jak protoze je to na 180 GB dysku. Formatovat to nemuzu protoze ty data nemam kam dat. Jestli nekdo vyte co stim tak poradte dik.

Standardní Re: nemuzu se zbavit souboru

Nejde to pres sprosty wokeni explorer prejmenovat a pak smaznout?

btw: virtualni a disk

Promin, neda mi to, ale nemel by ses vazne zamyslet nad svym pravopisem? - to co si dokazal v jednom postu, by se mi nepodarilo asi ani kdybych se opravdu snazil.

Jinak ja tyto soubory mazu normalne ve starem Volkov Commanderu primo v MS-DOS interpretu ve Windows (cmd.exe) - urcite existuji i sofistikovanejsi metody, navic VC si neporadi se vsim, nejdriv bych zkusil kontrolu disku. A mozna by nebylo od veci napsat jaky filesystem na te partici mas.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
    Promin, neda mi to, ale nemel by ses vazne zamyslet nad svym pravopisem? - to co si dokazal v jednom postu, by se mi nepodarilo asi ani kdybych se opravdu snazil.

Jinak ja tyto soubory mazu normalne ve starem Volkov Commanderu primo v MS-DOS interpretu ve Windows (cmd.exe) - urcite existuji i sofistikovanejsi metody, navic VC si neporadi se vsim, nejdriv bych zkusil kontrolu disku. A mozna by nebylo od veci napsat jaky filesystem na te partici mas.
    Hihih no tak sory za ty hrubky. Pouzivam NTFS kontrolu jsem zkousel ale ne se jich zbavit

V restartu do Nouzového režimu je smázneš
    AMD AMD X2 3600+ EE@5000+, ASUS M2N DeLuxe nVidia 570SLI, 2GB DDR2 Zeppelin, 400GB SATA II Samsung, Gigabyte Radeon x1650 Silent, DVD-RW/RAM Sony, ACER 1715ms, Logitech wheel MOMO + mouse Laser MX610 + keyb Ultra X, gamepad Thrustmaster, Minolta A2, WiFi 5 mega

Citace Původně odeslal Aralyon Gloria Zobrazit příspěvek
    V restartu do Nouzového režimu je smázneš
    .....
    Citace Původně odeslal blekota Zobrazit příspěvek
    ....zkousel jsem to v nouzaku...

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal blekota Zobrazit příspěvek
    zdravim, nemuzu se zbavit adresare kde jsou nejaky podivny soubory s nepovolenymi znaky. (koncovka mp3) zkousel jsem to v nouzaku i pomoci RDE commanderu (jakoby vyrtualni windows) v dosu to zkusit nemuzu, nebo nevim jak protoze je to na 180 GB dysku. Formatovat to nemuzu protoze ty data nemam kam dat. Jestli nekdo vyte co stim tak poradte dik.
    Unlocker for Windows 2000 and Windows XP

http://ccollomb.free.fr/unlocker/

mohlo by pomoci
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Citace Původně odeslal Heady Zobrazit příspěvek
    Unlocker for Windows 2000 and Windows XP

http://ccollomb.free.fr/unlocker/

mohlo by pomoci
    tak ten unlocker funguje dik
    Naposledy upravil blekota; 27.08.2006 v 22:19.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12
  2. Reklamacia neuspesna! = UZ UKONCENA -ZAZRAK !
    Založil AjsTi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 65
    Poslední příspěvek: 02.04.2006, 15:20
  3. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50

Pravidla přispívání