Výsledky 1 až 25 z 1087

Téma: Intel Conroe - novy kral

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Intel Conroe - novy kral

Ano, to vcelku jsem. Jak už jsem řekl, je to z poměrně důvěryhodného zdroje. P965 má mít nový řadič, přesto je se stejnými RAM pomalejší než 975X.

Mimochodem, podívej se na Specification Update pro Conroe. Revize B2 se podle toho od B1 vůbec neliší. Ale to je docela divné, když udělat novou revizi stojí miliony dolarů na litografických maskách, že?

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Ano, to vcelku jsem. Jak už jsem řekl, je to z poměrně důvěryhodného zdroje. P965 má mít nový řadič, přesto je se stejnými RAM pomalejší než 975X.

Mimochodem, podívej se na Specification Update pro Conroe. Revize B2 se podle toho od B1 vůbec neliší. Ale to je docela divné, když udělat novou revizi stojí miliony dolarů na litografických maskách, že?
    Ono taky B1 byly predevsim samply a CPU urcene pro odbornou verejnost. Paradoxni je, ze tyto procesory sly zpravidla mnohem lip pro OC nez nynejsi B2, u ktere je 3.3 hodne pricemz B1 sla i na 3.6GHz+. Taky to mohlo byt jenom "prestepovani" kvuli marketingu aby lidi nekupovali vydane vzorky. Uz fakt, ze se NIKDE nezminuji v cem je to stabilnejsi o necem svedci, Intel totiz zpravidla zverejnuje bugy u CPU.
    Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
    2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7

Citace Původně odeslal Haste
    Uz fakt, ze se NIKDE nezminuji v cem je to stabilnejsi o necem svedci
    Svědčí to tak maximálně o tom, že něco tají,

Citace Původně odeslal Haste
    Intel totiz zpravidla zverejnuje bugy u CPU.
    Nebuď naivní. Ve veřejně dostupných materiálech chybí alespoň 10 až 20 % informací.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Hitachi 7k250 - Nový král 7200ot disků !!!
    Založil Anonymous v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 69
    Poslední příspěvek: 01.06.2005, 20:03
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 12.08.2004, 15:57
  3. Genuine Intel, Family 15,step1=???
    Založil imported_Tuleň v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 13.02.2003, 00:50

Pravidla přispívání