Citace Původně odeslal Marty
Citace Původně odeslal Rabban
Cuz Marty, mas hezkej novej avatar, ze by tvoje new pritelkyne??

Jinak bych se docela rad podival na postup praci pri te modifikaci, bydlime od sebe kousek, tak bysme se mohli nejak domluvit...
a stím srazem klidně, uvidíme kdy mi katoo pošle tu svou
Avatar - to je motiv co bude na kejsu ale jak, to uvidíte v Nebušicích...

valmet: jsi pražák nebo bys mi to posílal?
katoo: já vyznávám jedině HW tweaking (viz vcore mody na mých deskách - nejdřív ECS, pak SOYO a na epoxu to není třeba )
A co se týče tvojí V5, tak už jsem na to sehnal datasheet, regulátor tam je LTC1929 dvoufázový regulátor napětí... takže až budeš mít nějakou náhradu, můžeš mi jí poslat.

ALE: jestli ti to po měsíci odejde, tak za to neručím. Udělám ti tam klidně takovou modifikaci, že budeš moct přepínačem přepnout z default napětí na zvýšený, který si třba i budeš moct nastavit, ale zas to nebudeš moct měřit, jestli nemáš voltmetr. Zkrátka a dobře, když má default 2,5 a pouštím do ní 3V, asi se jí to nelíbí... že..
Takže ještě než mi to pošleš, uprav do detailů chlazení jak obou VSA100 tak pamětí, na pamětech stačí pasiv o výšce třeba 1cm a žebry a na GPU pořádný pasiv a velký větrák, a zajistit perfektní přenos tepla jak u RAM tak GPU. Takže buď kvalitní teplovodivé lepidlo nebo jen pasta a mechanické upevnění (preferuji).

O.K.
Jak jsem Ti již psal,budu používat vodníka,takže poho...
Byl bych rád,kdyby se dalo napětí měnit.Buť přepnout na původní hodnotu
(2.5V nevím,kolik je default),nebo ještě lepší,nějak to regulovat.(nějakej regulátorek,kde by to šlo nastavovat postupně až třeba do 3,0V (nebo i vejš )

Nechám to už na tobě.Kartu pošlu