Výsledky 1 až 25 z 43

Téma: Jakou EVF zrcadlovku??

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jakou EVF zrcadlovku??

Ale jo ja vim jak to myslis. Ostatne ja sam jsem byl velkym propagatorem R1 a kdyz tu bezel flame tak jsme za ni stal. Jenom jsem tim chtel upozornit na to ze lide kupujici evf maji zcela jine priority. Ostatne jsem je uvadel. Tezko vysvetlis cloveku ktery je zvykly fotit pres displej a na automat (muj otec) ze s mene komfortni (pro nej) zrcadlovkou mu pravdepodobne budou vychazet lepsi fotky.
    A to mluvim opravdu z cerstvy zkusenosti bo jsem se mu minuly tyden snazil vysvetlit proc jsem vyhodil dvojnasobek penez nez on za FZ-20 a pritom to ma "mensi zoom, zadnou stabilizaci, neda se fotit pres displej a svetelnost (tomu stejne nerozumel) horsi." A tohle je pristup klasickeho uzivatele ktery chce fotit jen tak.
    Pro tyhle lidi je fakt sum druhotnej navic - evf je kategorie imo 10-15k... Vyse jsou to jenom nejake extremy a ty clovek nemuze brat uplne vazne. Proste at ten fotak bude sumet jakkoliv - fotky do formatu rekneme A5 v beznym fotolabu budou stejne hezky a libivy...
    Co se tyka hruznosti sumu nekterych fotaku (mame doma taky TZ-1 a co z toho leze je spise komedie) v tom jsme urcite za jedno ale musis se na to divat optikou beznyho franty uzivatele, tomu je to fakt jedno

Btw: Co se tyka budouciho prodeje - v thele kategoriich je to srdecne jedno. Tady ty ceny nezastavis a imo nebude takovej rozdil jestli koupis fotak za 18 a prodas ho za dva roky za 7 nebo (muj pripad) koupis za 13 a pripadne prodas za 3k. Navic na tohle nikdo nemysli. Pripad A1 je dost specifickej a nemuze se z nej zobecnovat - ta si udrzela vysoky renome (a cenu) dost dlouho, to ale neni pripad jinych typu a znacek.
    Naposledy upravil sx02; 24.08.2006 v 17:35.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Trocha nostalgie - jakou kartu jste měli nejraděj?
    Založil Noxx v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 277
    Poslední příspěvek: 13.03.2007, 16:24
  2. Jakou grafarnu ma notebook compaq armada 1575D?
    Založil Vlada v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 22.07.2003, 09:04
  3. Info: jakou grafiku misto R9100 ?
    Založil PetrT v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 07.07.2003, 17:00
  4. jakou desku na P4-Northwood 2,4 GHz?
    Založil Anonymous v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 30.10.2002, 09:14

Pravidla přispívání