Citace Původně odeslal Matess Zobrazit příspěvek
tak jsem mu volal z jineho telefonu a kdyz jsem se predstavil polozil mi to. Napodruhe jsem mu rekl, ze jestli to polozi volam policii... potom teda zacal poslouchat. Tvrdil mi ze odemcit to neni problem tak jsem rikal ze kdyz mi to posle odemknute, rad si ho od nej koupim.
Pokud by to "odemcit" nebyl problem, asi by to uz davno udelal a cenu tim padem navysil...

Takze nekompromisne - schuzka, ci zaslani zpet (muzes mu udelat dobrou vuli, ze posta je na tebe) a pokud by si to nahodou nevyzvedl a prislo by ti to zpatky, jdes z posty rovnou na nejblizzsi mistni/obvodni oddeleni policie, kde podas trestni oznameni a sdelis veskere udaje, co k nemu mas. Dale bych pripojil neco v tom smyslu, ze mu nechces delat problemy a pokud to probehne vse ke tve spokojenosti (telefon poslany zpatky/penize vraceny), nebudes to samozrejme dal resit. A durazne mu opetovne zopakuj, ze pokud to tak neprobehne, tak policie v tvem bydlisti ci v jeho bydlisti, kam to pak muze byt poslane si rada udela "carku" do statistiky sdelenim obvineni jeho osobe
Tohle by myslim na podvodnicky jeho formatu mohlo stacit...