Citace Původně odeslal Frost
To bych nedělal.... já tu kaskádu mám a teď se bojim jí rozebrat a vyčistit od bordelu co drží na tech trubičkách. Blok sice super, ale tohle mi přijde nedořešený. Mám ale dojem, že pár kousků vyrobil s O kroužkem. Dle mého by měl být každej blok lehce rozebiratelnej... tedy jediná možnost je O kroužek.
Souhlasim s frostem, po rozebrani kaskady to nedrzi jak puvodne, mel jsem u jednoho sroubu pretocenej zavit a zacalo to protekat, tak jsem pridal dalsi 4 srouby na stahnuti do der od soketu (asi A nebo 478, nevim...zkratka ty co prochazi i medenou zakladnou) a drzi to ted fest. Pretesnil bych to silikonyovym o-krouzkem, ale jsem liny clovek, snad priste az budu cistit okruh nebo menit hardware. Taktez fitinky a jejich tesneni nejsou spolehlive (Klon taky vi..), je lepsi je vymenit za stejne s ulozenim pro silikonovy o-krouzek.
Pokud jste brnaci a shanite JAKEKOLIV tesneni tak "da besta" je http://www.alfaagro.cz/cz/index.html . Pro zajimavost - nechal jsem si tam vyrabet z 1mm silikonu podlozky o prumeru 3 a 6 mm s dirou 2 a 4 mm....pod srouby na upinani CPU a GPU bloku neni nic lepsiho (obzvlast kdyz s original pruzinkama od kp-cool vam to upnuti delkove nevychazi). Nejakych 40ks me stalo asi kilo. Do tydne jsem je mel.

A proti pajeni nic nemam kdyz to dela nekdo kvalifikovany.