Chcem sa vam podakovat za vsetky prispevky a navrhy. Vyskusal som to instalovat so vsetkymi doskami naraz aj s poloprazdnym kompom, ale nepodarilo sa to. Uz som tu Audigy dosku odpisal a dal som naspat do PC povodnu dosku "Sb Live! 1024". Ake vsak bolo moje prekvapenie ked podobny problem sa vyskytol aj pri povodnej zvukovke !!? Vyhadzovalo mi to modre okna s bielym textom, ze "Doslo k zadanej vynimke v module VxD ... bla, bla ...". Napadlo ma, ze taketo hlasky vypisoval komp ked som mal v nom kedysi pamate PC100 a snazil som sa ich nataktovat na vyssiu hodnotu. A tak som skusil vytiahnut dva 256MB moduly von. Len na okraj uvediem, ze som mal dosku plne obsadenu pamatami 3 x 256MB PC133 (2x Kingmax, 1x Apacer). Nechal som tam len tu Apacerku ktora mi dobre sluzi uz asi 3 roky. A cuduj sa svete zrazu sa to rozbehlo ! Nainstaloval som ako staru Live! kartu tak aj novu Audigy kartu. Potom som skusil vlozit aj zvysne dve pamate naspat, ale vysledok bol ten isty: po restarte len 16 farieb a 640 x 480. Skusil som tie posledne dva moduly vymenit v bankoch medzi sebou a po restarte sa to rozbehlo aj so 768MB pamate ako keby sa nic nestalo !?? Takze teraz mi nova Audigy bezi uplne bez problemov a v pohode. Musim este potvrdit vase slova, ze netreba spustit z instalacneho CD-cka subor: setup.exe pretoze ten vam tam bez opytania nainstaluje WDM drivery. Tie sa na vonok javia byt O.K. ale hry (GTA3, MAFIA) mi sekali ako svina ak som nastavil EAX. Treba ist rovno do adresara \\audio\drivers\ a spustit tam ten jeden exac ktory sa tam nachadza. Potom treba nainstalovat VxD drivery namiesto WDM.
Este raz vam vsetkym dakujem !

P.S. Je az neuveritelne co vsetko moze vplyvat na obycajnu instalaciu zvukovej karty ...