Pokusim se odpovedet:
1. Pohybovat zkratkami se da, ale telefon je neukazuje.
2. Na pametovku ne, jen na sim. Je tu ale volba ulozit jako sablonu, ktera smsku ulozi do pameti telefonu - takze pri vymene sim ti tam zustane, ale neni to moc elegantni reseni.
3. Z osobni zkusenosti muzu potvrdit jen mono poslech - mam jen BT sluchatko do ucha. Stereo BT sluchatka AFAIK neumi, to umi az nova K800.
4. Ano.
5. Zatim jsem zadne omezeni neobjevil, ale moc diktafon nepouzivam - pravdepodobne jen velikosti pameti (1 min = 94 kB).
6. Ne, telefon vubec neumi zmenu pisma v menu (aspon o tom nevim).
7. Ne, to umi jen Wcka.
8. Jen pameti, muzes si vybrat kam ukladat (pamet telefonu nebo karta).
9. Neopravili
10. Uklada, ale IMHO je to datum a cas odeslani, takze o case prijeti nevis nic. A s tou dorucenkou to taky nebude jednoduche, dorucenka je totiz jen neco jako zprava na display, neda se ulozit, jen odklepnout (ale v odeslanych zpravach podle ikonky obalky jde poznat zda byla zprava uz dorucena nebo ne).
11. Netusim, nemam jak vyzkouset.
Jinak telefon mam bez mesice rok a prestoze jsem z nej byl zpocatku hodne nadseny, ted uz to ze me vyprchalo. Je to vyborny telefon, ale par chyb ma taky - hlavne mi ted zacina odchazet joystick (nekdy reaguje normalne, nekdy ale az treba napotreti), takze asi pujde na reklamaci...