Znova ti opakuju, ze sme strasne radi...a ocenujeme tvuj pozitivni pristup i tech par urazek co si tu rozdal, ale porad si myslim, ze takhle tu asi nepochodis.
Znova ti opakuju, ze sme strasne radi...a ocenujeme tvuj pozitivni pristup i tech par urazek co si tu rozdal, ale porad si myslim, ze takhle tu asi nepochodis.
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
alizeeboy - a zrejme ti zase nedochadza ze mi sa nebavime o repro genius alebo cretive na hry za 2500kc ale o stlpoch alebo regalovkach na music v uplne inej cenovej relacii.
Naposledy upravil Marek; 11.08.2006 v 17:18.
C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
1 - uz som pisal ze moje stare technics sa mi podarilo omylom znicit
2 - taky som spominal ze chcem akekolvek sluchatka, nezalezi ci su otvorene, uzavrene...... hlavne nech maju co najvernejsi, neskresleny zvuk (spominal som tam nosnu dierku)
3 - ale ved aj koss porta pro som sa tu docital ze su na hovno, ok su na vonka, ale aj tak by som ani vunku nechcel pocuvat taky nechutny zvuk
4 - rozculujem sa preto, lebo som cely mesiac cital recenzie a pocuval same chvalenie koss (vsetkych koss) aj na tom to fore. samozrejme ze sem som zabludil az ked som ich kupil.
myslim si ze moje rozculovanie urcite niekmu pomoze. ja by som bol velmi rad keby som na takeho ako ja natrafil este pred tym ako som ich kupil
k tym repro - kamos ma dost kvalitne stlpy+ostatne vybavenie a na chyby v skladbe (flac) som ho musel upozornit ja, vlastne ich nevidel ani potom. ok ok mozno ze nema taky dobry sluch ako vy, ale aj tak je zname ze cez sluchatka toho rozoznas ovela vic (myslim)
za rady vsetkym dakujem (viem byt aj slusny a zo zaciatku som napadol len kossakov, ostatne boli len reakcie na vase poznamky) este budem zvazovat-hladat a potom sa ozvem
no a k tomu bananu sa radsej vyjadrovat nebudem aby som nerobil zbytocny ruch. ty co sa ich boja su tisko ako blskyale teraz nehovorim o sebe, ja sa ho bojim velmi
(do prdelky tam, zase som k tomu musel neco kecnut - no co uz, bude vyprask)
Naposledy upravil alizeeboy; 11.08.2006 v 18:17.
Zajímavé, slyšel jsi jeden model sluchátek od Kossu, a všechny "su na hovno". Velice sympatický přístup (O tvém vyjadřování se raději bavit nebudu. Když už nic, aspoň jsi nás tu dobře pobavil). Nevím proč ti pořád nedochází, že sis koupil gamingová sluchátka. Asi jako kdybych chtěl kvalitní foťák a koupil si mobil s "dost dobrým vestavěným foťákem" a pak brečel, že jsem četl spoustu recenzí, kde ho vychvalovali, ale kamarádův 300D fotí lépe, a přitom se dá sehnat za stejnou cenu.
Edit: Masster: Díky, třeba mu to konečně dojde a všem se uleví...
Naposledy upravil Dismembered; 11.08.2006 v 18:37.
E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
Xbox 360 | 120GB
ale ale ale, u hier to bola este vacsia hruza ako pri pocuvani music.
a precitaj si toho viac a zistis ze to nie je len moj nazor
slovo hovno som nepouzil prvy ja, ja by som bol este tvrdsi![]()
Na gaming = s mikrofonem....neni kladen takovy duraz na kvalitu zvuku....staci?Původně odeslal alizeeboy
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
a chlapci fakt sa neurazte, vazim si vasich navrhov, som si aj vedomi ze uz sa tu pisalo vela odporucani (aj od glassmana), ale za ten cas sa veci mojhly aj zmenit - nove tipy, ine ceny...
preto by som bol najradsej keby sa k tomu vyjadril niekto o kom viem ze ma podobne poziadavky na zvuk ako ja (glassman) ok ok skusim mu poslat pm
--------------------------
napisal Masster:
Na gaming = s mikrofonem....neni kladen takovy duraz na kvalitu zvuku....staci?
------------------------------------
a to sa mi vobec nepaci a zda sa mi to priblble, kedze najnovsie hry=hotovy zazitok po zvukovej stranke, ako keby som bol v kine.
na mikrofon uz kaslem, hmm chcel som len mat iniverzalne sluchatka, paci sa mi totiz headset![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)