Takže jsem dostal tuto informaci z F-B, která moc pozitivní není:
Tak jsem to ještě zkusil:Dobry den,
prisel nam Vas objektiv opraveny, byla vymenena kompaktni jednotka cocek (EF70-300 ISU).
Mame Vam tedy tento objektiv zaslat, nebo Vam mame objednat objektiv EF 100-400 IS USM? Objektiv EF 70-300 ISU je velmi zadany, proto mate stesti, ze je jiz opraveny nazpet. Jelikoz byl objektiv i jiz registrovan na Vas, bylo by pro nas vyhodnejsi, kdybyste si jej ponechal, ale rozhodnete se sam.
Dekujeme Vam za spolupraci
S pozdravem
Eliska Fischer-Bernard
FB Trading GmbH
Dobrý den,
Nerad bych Vám působil jakékoliv obtíže, nicméně já jsem po této negativní zkušenosti s objektivem z prosumer kategorie již definitivně rozhodnutý pro profesionální verzi 100-400L tak, jako mám ve verzi L i ostatní objektivy. S těmi nikdy žádné problémy nebyly…
Pokud by tedy reklamaci bylo možné vyřešit výměnou s doplatkem, rád bych toho využil a profesionální sklo zakoupil u Vás. V případě, že by to pro Vás byla příliš velká komplikace, musel bych tento opravený objektiv prodat zde a stejně tak lokálně zakoupit i jeho profesionální náhradu. Rozhodnutí nechám na Vás a plně se mu přizpůsobím.
Děkuji.
Ale dostal jsem tečku a sen se rozplynul:
Dobry den,
radi bychom Vam pristroj vymenili za 100-400 s doplatkem, ale mame opravdu problem, ze byl jiz registrovan na Vas, tudis bychom ho nemohli prodat za cenu noveho a tim jen tratili. Zasilame Vam proto pristroj opraveny nazpet a dekujeme Vam touto cestou za pochopeni.
Prosim napiste nam adresu, na kterou Vam mame pristroj zaslat.
S pozdravem
Eliska Fischer-Bernard
FB Trading GmbH